Povezane vesti

Anrijeva poruka Salahu: "Imao sam problema sa Vengerom... Da li sam o tome javno govorio?"

Anrijeva poruka Salahu: "Imao sam problema sa Vengerom... Da li sam o tome javno govorio?"

B92 pre 1 sat
Glavna sportska tema u Engleskoj jeste sukob između Mohameda Salaha i Liverpula. Do sada su se mnogi oglasili na tu temu, a jedan od njih je i Tjeri Anri. Liverpul je u velikoj krizi, a sjajni krilni napadač, jedan od najboljih u svetu je ogorčen što ne… »
Slot i posle Lige šampiona o Salahu: "Da li inicijativa treba da krene od njega ili mene?"

Slot i posle Lige šampiona o Salahu: "Da li inicijativa treba da krene od njega ili mene?"

B92 pre 6 sati
Trener Liverpula Arne Slot je govorio za medije posle pobede nad Interom sa 1:0, u okviru Lige šampiona. Liverpul je upisao veoma bitnu pobedu u elitnom takmičenju, ali fokus engleskih novinara nije na pobedi, već situaciji oko Mohameda Salaha. "Trebalo… »
Slot uzvratio udarac zbog Salaha: Da li on misli da je pogrešio?

Slot uzvratio udarac zbog Salaha: Da li on misli da je pogrešio?

Nova pre 6 sati
Liverpul je u Milanu osvojio možda i najvažniju pobedu sezone – trijumf protiv Intera 0:1 otvorio je vrata Top 8 Lige šampiona. Ali, umesto da slave veliki evropski korak, engleska javnost i dalje bruji samo o jednoj temi: Mohamed Salah i njegov sukob sa… »
Slot: Da li inicijativa treba da krene od Salaha ili od mene?

Slot: Da li inicijativa treba da krene od Salaha ili od mene?

Sport klub pre 8 sati
Liverpul je ostvario izuzetno važnu pobedu u Ligi šampiona, ali engleske novinare i dalje najviše interesuje situacija oko Mohameda Salaha. Redsi su slavili u Milanu protiv Intera (0:1) i napravili ogroman korak u borbi za Top 8 Lige šampiona. I dok se… »

Vesti dana »