Povezane vesti

"Kreće se tiho, bez kolone", Peskov otkrio: Putin povremeno vozi sam kroz Moskvu

"Kreće se tiho, bez kolone", Peskov otkrio: Putin povremeno vozi sam kroz Moskvu

Večernje novosti pre 24 minuta
PREDSEDNIK Rusije Vladimir Putin ponekad se kreće Moskvom bez pratnje obezbeđenja i sam vozi automobil, potvrdio je danas portparol Kremlja Dmitrij Peskov. Foto: Profimedia Putin je ranije rekao da se povremeno kreće "tiho", bez kolone, pritom… »
Kremlj otkriva: Putin ponekad sam vozi kroz Moskvu

Kremlj otkriva: Putin ponekad sam vozi kroz Moskvu

Danas pre 2 sata
Predsednik Rusije Vladimir Putin ponekad se kreće Moskvom bez pratnje obezbeđenja i sam vozi automobil, potvrdio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov. Putin je ranije rekao da se povremeno kreće „tiho“, bez kolone, pritom primećujući probleme u saobraćaju… »
Putin ponekad vozi sam i bez pratnje kroz Moskvu

Vesti online pre 2 sata
Predsednik Rusije Vladimir Putin kreće se po gradu na različite načine — kako u pratnji kolone obezbeđenja, tako i sam za volanom, saopštio je portparol predsednika Dmitrij Peskov. Dan ranije Putin je priznao da se ponekad po Moskvi kreće „tiho“, bez… »
Putin se sam vozi po Moskvi? Ruski predsednik izjavio da se ponekad kreće "tiho", Peskov potvrdio! (video)

Putin se sam vozi po Moskvi? Ruski predsednik izjavio da se ponekad kreće "tiho", Peskov potvrdio! (video)

Kurir pre 2 sata
Predsednik Rusije Vladimir Putin ponekad se kreće Moskvom bez pratnje obezbeđenja i sam vozi automobil, potvrdio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov. Ranije je, na sastanku Saveta za civilno društvo i ljudska prava, Putin objasnio da ne vozi uvek po… »
Peskov: Putin povremeno vozi sam kroz Moskvu

Peskov: Putin povremeno vozi sam kroz Moskvu

NIN pre 3 sata
Predsednik Rusije Vladimir Putin ponekad se kreće Moskvom bez pratnje obezbeđenja i sam vozi automobil, potvrdio je danas portparol Kremlja Dmitrij Peskov. Putin je ranije rekao da se povremeno kreće "tiho", bez kolone, pritom primećujući probleme u… »
Peskov otkrio stvar o Putinu koju mnogi nisu znali: Kreće se "tiho", često mu i oni prave društvo

Peskov otkrio stvar o Putinu koju mnogi nisu znali: Kreće se "tiho", često mu i oni prave društvo

Telegraf pre 2 sata
Predsednik Rusije Vladimir Putin ponekad se kreće Moskvom bez pratnje obezbeđenja i sam vozi automobil, potvrdio je danas portparol Kremlja Dmitrij Peskov. Putin je ranije rekao da se povremeno kreće "tiho", bez kolone, pritom primećujući probleme u… »
Putin bez pratnje? Peskov: "Da, često sam vozi automobil po gradu"

Putin bez pratnje? Peskov: "Da, često sam vozi automobil po gradu"

Euronews pre 5 sati
Potvrđeno: Putin se kreće "tiho" VIDEO

Potvrđeno: Putin se kreće "tiho" VIDEO

B92 pre 5 sati
Predsednik Rusije Vladimir Putin ponekad se kreće Moskvom bez pratnje obezbeđenja i sam vozi automobil, potvrdio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov. Putin je ranije rekao da se povremeno kreće "tiho", bez kolone, pritom primećujući probleme u saobraćaju… »
Kremlj potvrdio: Putin često sam za volanom, vozio i Kim Džong Una

Kremlj potvrdio: Putin često sam za volanom, vozio i Kim Džong Una

Politika pre 5 sati
Peskov je naveo da se predsednik na različite načine kreće gradom. Predsednik Rusije Vladimir Putin ponekad se kreće Moskvom bez pratnje obezbeđenja i sam vozi automobil, potvrdio je danas portparol Kremlja Dmitrij Peskov. Putin je ranije rekao da se… »

Sputnik pre 7 sati
Predsednik Rusije Vladimir Putin kreće se po gradu na različite načine — kako u pratnji kolone obezbeđenja, tako i sam za volanom, saopštio je portparol predsednika Dmitrij Peskov. Dan ranije Putin je priznao da se ponekad po Moskvi kreće „tiho“, bez… »
Putin ponekad sam vozi po Moskvi: Evo ko ga najviše nervira u saobraćaju

Putin ponekad sam vozi po Moskvi: Evo ko ga najviše nervira u saobraćaju

Alo pre 6 sati

Vesti dana »