Povezane vesti
"Kreće se tiho, bez kolone", Peskov otkrio: Putin povremeno vozi sam kroz Moskvu
Večernje novosti pre 24 minuta
PREDSEDNIK Rusije Vladimir Putin ponekad se kreće Moskvom bez pratnje obezbeđenja i sam vozi automobil, potvrdio je danas portparol Kremlja Dmitrij Peskov. Foto: Profimedia Putin je ranije rekao da se povremeno kreće "tiho", bez kolone, pritom… »
Kremlj otkriva: Putin ponekad sam vozi kroz Moskvu
Danas pre 2 sata
Predsednik Rusije Vladimir Putin ponekad se kreće Moskvom bez pratnje obezbeđenja i sam vozi automobil, potvrdio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov. Putin je ranije rekao da se povremeno kreće „tiho“, bez kolone, pritom primećujući probleme u saobraćaju… »
Putin ponekad vozi sam i bez pratnje kroz Moskvu
Vesti online pre 2 sata
Predsednik Rusije Vladimir Putin kreće se po gradu na različite načine — kako u pratnji kolone obezbeđenja, tako i sam za volanom, saopštio je portparol predsednika Dmitrij Peskov. Dan ranije Putin je priznao da se ponekad po Moskvi kreće „tiho“, bez… »
Putin se sam vozi po Moskvi? Ruski predsednik izjavio da se ponekad kreće "tiho", Peskov potvrdio! (video)
Kurir pre 2 sata
Predsednik Rusije Vladimir Putin ponekad se kreće Moskvom bez pratnje obezbeđenja i sam vozi automobil, potvrdio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov. Ranije je, na sastanku Saveta za civilno društvo i ljudska prava, Putin objasnio da ne vozi uvek po… »
Peskov: Putin povremeno vozi sam kroz Moskvu
NIN pre 3 sata
Predsednik Rusije Vladimir Putin ponekad se kreće Moskvom bez pratnje obezbeđenja i sam vozi automobil, potvrdio je danas portparol Kremlja Dmitrij Peskov. Putin je ranije rekao da se povremeno kreće "tiho", bez kolone, pritom primećujući probleme u… »
Peskov otkrio stvar o Putinu koju mnogi nisu znali: Kreće se "tiho", često mu i oni prave društvo
Telegraf pre 2 sata
Predsednik Rusije Vladimir Putin ponekad se kreće Moskvom bez pratnje obezbeđenja i sam vozi automobil, potvrdio je danas portparol Kremlja Dmitrij Peskov. Putin je ranije rekao da se povremeno kreće "tiho", bez kolone, pritom primećujući probleme u… »
Putin bez pratnje? Peskov: "Da, često sam vozi automobil po gradu"
Euronews pre 5 sati
Potvrđeno: Putin se kreće "tiho" VIDEO
B92 pre 5 sati
Predsednik Rusije Vladimir Putin ponekad se kreće Moskvom bez pratnje obezbeđenja i sam vozi automobil, potvrdio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov. Putin je ranije rekao da se povremeno kreće "tiho", bez kolone, pritom primećujući probleme u saobraćaju… »
Kremlj potvrdio: Putin često sam za volanom, vozio i Kim Džong Una
Politika pre 5 sati
Peskov je naveo da se predsednik na različite načine kreće gradom. Predsednik Rusije Vladimir Putin ponekad se kreće Moskvom bez pratnje obezbeđenja i sam vozi automobil, potvrdio je danas portparol Kremlja Dmitrij Peskov. Putin je ranije rekao da se… »
Putin ponekad vozi sam i bez pratnje kroz Moskvu
Sputnik pre 7 sati
Predsednik Rusije Vladimir Putin kreće se po gradu na različite načine — kako u pratnji kolone obezbeđenja, tako i sam za volanom, saopštio je portparol predsednika Dmitrij Peskov. Dan ranije Putin je priznao da se ponekad po Moskvi kreće „tiho“, bez… »
Putin ponekad sam vozi po Moskvi: Evo ko ga najviše nervira u saobraćaju
Alo pre 6 sati
Vesti dana »
Ko je glavni pretendent za sticanje vlasništva u NIS-u: Emiratska firma ADNOC sve bliža kupovini, preneo FT
Euronews pre 3 satajoš 24 povezane
Da li vlada nestašica evra? Euronews Srbija proverava kakva je situacija u menjačnicama
Euronews pre 5 satijoš 11 povezanih
Narodna banka umiruje javnost: Tržište je stabilno, posedujemo rekordnu količinu deviznih rezervi
Bujanovačke pre 2 satajoš 27 povezanih