Povezane vesti
Tramp otkrio svoju najdražu reč
Danas pre 3 sata
Američki predsednik Donald Tramp isakao je da bi ponovno uveo snažne carinske mere, za koje kaže da su ključni alat za zaštitu američke industrije i radnika. „Rekao bih da je moja omiljena reč – carina. Volim je više nego i jednu drugu reč u rečniku“… »
Tramp: "Carina" je moja omiljena reč
NIN pre 5 sati
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da je "carina" njegova omiljena reč, prenose američki mediji. "Rekao bih da mi je omiljena reč ' carina'. Volim je više od bilo koje druge reči u rečniku", rekao je Donald Tramp juče tokom jednog događaja u… »
Tramp: "Omiljena reč mi je "carina": Donosi nam stotine milijardi dolara"
Blic pre 5 sati
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da je "carina" njegova omiljena reč, prenose američki mediji. "Rekao bih da mi je omiljena reč ' carina'. Volim je više od bilo koje druge reči u rečniku", rekao je Tramp juče tokom jednog događaja u Pensilvaniji… »
Tramp otkrio koja mu je omiljena reč: "Volim je više od bilo koje druge u rečniku"
Euronews pre 6 sati
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da je "carina" njegova omiljena reč, prenose američki mediji. "Rekao bih da mi je omiljena reč 'carina'. Volim je više od bilo koje druge reči u rečniku", rekao je Tramp juče tokom jednog događaja u Pensilvaniji… »
Tramp: Moja omiljena reč je "carina"
Radio 021 pre 5 sati
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da je "carina" njegova omiljena reč. "Rekao bih da mi je omiljena reč 'carina'. Volim je više od bilo koje druge reči u rečniku", rekao je Tramp juče tokom jednog događaja u Pensilvaniji, prenosi "Njujork post". On… »
Tramp: "Carina"
B92 pre 6 sati
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da je "carina" njegova omiljena reč, prenose američki mediji. "Rekao bih da mi je omiljena reč 'carina'. Volim je više od bilo koje druge reči u rečniku", rekao je Tramp juče tokom jednog događaja u Pensilvaniji… »
Tramp: „Carina” je moja omiljena reč
Politika pre 6 sati
Carinska strategija „donosi stotine milijardi dolara" Sjedinjenim Američkim Državama. Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da je „carina” njegova omiljena reč, prenose američki mediji. „Rekao bih da mi je omiljena reč „carina”. Volim je više od bilo… »
"Carina je moja omiljena reč" Tramp: Carinska strategija donosi stotine milijardi dolara SAD
Večernje novosti pre 6 sati
PREDSEDNIK SAD Donald Tramp izjavio je da je "carina" njegova omiljena reč, prenose američki mediji. AP Photo/Alex Brandon - Rekao bih da mi je omiljena reč 'carina'. Volim je više od bilo koje druge reči u rečniku - rekao je Tramp juče tokom jednog… »
N1 Info pre 6 sati
RTV pre 6 sati
NJUJORK - Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da je "carina" njegova omiljena reč, prenose američki mediji. "Rekao bih da mi je omiljena reč 'carina'. Volim je više od bilo koje druge reči u rečniku", rekao je Tramp juče tokom jednog događaja u… »
Vesti dana »
Situacija sa NIS-om pod američkim sankcijama: opcije za rešenje i potencijalni kupci
Naslovi.ai pre 56 minutajoš 24 povezane
Povećana tražnja za evrom podiže kurs u Srbiji, menjači ograničeni propisima
Naslovi.ai pre 28 minutajoš 11 povezanih
Epidemija glisti među decom u Srbiji: Pedijatar upozorava na novu pošast pored mutant virusa! Ako je dete nervoznije i ne može da jede, sumnjajte na parazite
Dnevnik pre 6 satijoš 3 povezane
NBS: NEMA NESTAŠICE EVRA, KAZNE ZA SVE KOJI DIŽU KURS I ZLOUPOTREBLJAVAJU SITUACIJU
Ozon pre 1 satjoš 27 povezanih