Povezane vesti
Tramp otkrio svoju najdražu reč
Danas pre 20 dana
Američki predsednik Donald Tramp isakao je da bi ponovno uveo snažne carinske mere, za koje kaže da su ključni alat za zaštitu američke industrije i radnika. „Rekao bih da je moja omiljena reč – carina. Volim je više nego i jednu drugu reč u rečniku“… »
Tramp: "Carina" je moja omiljena reč
NIN pre 20 dana
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da je "carina" njegova omiljena reč, prenose američki mediji. "Rekao bih da mi je omiljena reč ' carina'. Volim je više od bilo koje druge reči u rečniku", rekao je Donald Tramp juče tokom jednog događaja u… »
Tramp: "Omiljena reč mi je "carina": Donosi nam stotine milijardi dolara"
Blic pre 20 dana
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da je "carina" njegova omiljena reč, prenose američki mediji. "Rekao bih da mi je omiljena reč ' carina'. Volim je više od bilo koje druge reči u rečniku", rekao je Tramp juče tokom jednog događaja u Pensilvaniji… »
Tramp otkrio koja mu je omiljena reč: "Volim je više od bilo koje druge u rečniku"
Euronews pre 20 dana
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da je "carina" njegova omiljena reč, prenose američki mediji. "Rekao bih da mi je omiljena reč 'carina'. Volim je više od bilo koje druge reči u rečniku", rekao je Tramp juče tokom jednog događaja u Pensilvaniji… »
Tramp: Moja omiljena reč je "carina"
Radio 021 pre 20 dana
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da je "carina" njegova omiljena reč. "Rekao bih da mi je omiljena reč 'carina'. Volim je više od bilo koje druge reči u rečniku", rekao je Tramp juče tokom jednog događaja u Pensilvaniji, prenosi "Njujork post". On… »
Tramp: "Carina"
B92 pre 20 dana
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da je "carina" njegova omiljena reč, prenose američki mediji. "Rekao bih da mi je omiljena reč 'carina'. Volim je više od bilo koje druge reči u rečniku", rekao je Tramp juče tokom jednog događaja u Pensilvaniji… »
Tramp: „Carina” je moja omiljena reč
Politika pre 20 dana
Carinska strategija „donosi stotine milijardi dolara" Sjedinjenim Američkim Državama. Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da je „carina” njegova omiljena reč, prenose američki mediji. „Rekao bih da mi je omiljena reč „carina”. Volim je više od bilo… »
"Carina je moja omiljena reč" Tramp: Carinska strategija donosi stotine milijardi dolara SAD
Večernje novosti pre 20 dana
PREDSEDNIK SAD Donald Tramp izjavio je da je "carina" njegova omiljena reč, prenose američki mediji. AP Photo/Alex Brandon - Rekao bih da mi je omiljena reč 'carina'. Volim je više od bilo koje druge reči u rečniku - rekao je Tramp juče tokom jednog… »
N1 Info pre 20 dana
RTV pre 20 dana
NJUJORK - Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da je "carina" njegova omiljena reč, prenose američki mediji. "Rekao bih da mi je omiljena reč 'carina'. Volim je više od bilo koje druge reči u rečniku", rekao je Tramp juče tokom jednog događaja u… »
Vesti dana »
Ukinut pritvor Dragani Sotirovski: Bivšoj gradonačelnici Niša zabranjeno da napušta stan
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Radnika udario grom na gradilištu: Užas u Turskoj, kamere zabeležile jezive trenutke
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
(Foto) Meliha iz Sarajeva umrla 8. decembra, ali i dalje nema ko da je sahrani! Apel koji slama srca se širi mrežama: Traže se rođaci
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Tragedija u Novom Pazaru: policajac izvršio samoubistvo, porodica prijavila nestanak
RTV Novi Pazar pre 1 satjoš 1 povezana