Повезане вести

Александар целе ноћи испијао виски поред тела своје мртве девојке: Убица младе докторке Стеле би ускоро могао на слободу

Александар целе ноћи испијао виски поред тела своје мртве девојке: Убица младе докторке Стеле би ускоро могао на слободу

Мондо 10.12.2025
Млада докторка Стела Гундељ (26) из Старе Пазове брутално је убијена пре тачно 12 година када ју је бивши емотивни партнер Александар Шундић, који је тада имао 23 године, удавио у изнајмљеном стану у насељу Медаковић у… »
Џелат с Медака излази на слободу?! Александар који је задавио докторку Стелу (26) одлежао две трећине казне

Џелат с Медака излази на слободу?! Александар који је задавио докторку Стелу (26) одлежао две трећине казне

Ало 10.12.2025
Полиција је га је ухапсила након што је целу ноћ провео поред њеног тела са флашом вискија. Александар Шундић, који је 2013. године убио своју бившу девојку Стелу Гундељ у њеном стану у београдском насељу Медаковић, ускоро би… »
"Посвађали смо се, мислим да сам је убио!" Александар целу ноћ седео поред тела девојке и пио виски: Ускоро би могао да изађе…

"Посвађали смо се, мислим да сам је убио!" Александар целу ноћ седео поред тела девојке и пио виски: Ускоро би могао да изађе…

Блиц 10.12.2025
Полиција је га је ухапсила након што је целу ноћ провео поред њеног тела са флашом вискија Убио ју је након раскида јер није желела да се помири са њим и планирала је да оде у Америку Александар Шундић, који је 2013. године… »

Вести дана »