Povezane vesti

Aleksandar cele noći ispijao viski pored tela svoje mrtve devojke: Ubica mlade doktorke Stele bi uskoro mogao na slobodu

Aleksandar cele noći ispijao viski pored tela svoje mrtve devojke: Ubica mlade doktorke Stele bi uskoro mogao na slobodu

Mondo pre 1 sat
Mlada doktorka Stela Gundelj (26) iz Stare Pazove brutalno je ubijena pre tačno 12 godina kada ju je bivši emotivni partner Aleksandar Šundić, koji je tada imao 23 godine, udavio u iznajmljenom stanu u naselju Medaković u Beogradu. Telo lepe Stele nađeno… »
Dželat s Medaka izlazi na slobodu?! Aleksandar koji je zadavio doktorku Stelu (26) odležao dve trećine kazne

Dželat s Medaka izlazi na slobodu?! Aleksandar koji je zadavio doktorku Stelu (26) odležao dve trećine kazne

Alo pre 40 minuta
Policija je ga je uhapsila nakon što je celu noć proveo pored njenog tela sa flašom viskija. Aleksandar Šundić, koji je 2013. godine ubio svoju bivšu devojku Stelu Gundelj u njenom stanu u beogradskom naselju Medaković, uskoro bi mogao da se nađe na… »
"Posvađali smo se, mislim da sam je ubio!" Aleksandar celu noć sedeo pored tela devojke i pio viski: Uskoro bi mogao da izađe…

"Posvađali smo se, mislim da sam je ubio!" Aleksandar celu noć sedeo pored tela devojke i pio viski: Uskoro bi mogao da izađe…

Blic pre 4 sati
Policija je ga je uhapsila nakon što je celu noć proveo pored njenog tela sa flašom viskija Ubio ju je nakon raskida jer nije želela da se pomiri sa njim i planirala je da ode u Ameriku Aleksandar Šundić, koji je 2013. godine ubio svoju bivšu devojku… »

Vesti dana »