Povezane vesti

"Četiri puta sam bila na ivici smrti", Isidora Bjelica vodila je junačku bitku: "Molila sam dragog Boga da me razum ne izda"

"Četiri puta sam bila na ivici smrti", Isidora Bjelica vodila je junačku bitku: "Molila sam dragog Boga da me razum ne izda"

Kurir pre 20 sati
Srpska spisateljica Isidora Bjelica, na današnji dan, 10. decembra, napunila bi 58 godina, da 2020. nije izgubila dugogodišnju borbu sa teškom bolešću. Iako je bila poznata po snazi duha i vedrini koju je širila i u najtežim trenucima, bolest je na kraju… »
"Od dijagnoze, život je logor" Isidora bi danas napunila 58 godina: Kroz borbu sa rakom spas tražila u ovome

"Od dijagnoze, život je logor" Isidora bi danas napunila 58 godina: Kroz borbu sa rakom spas tražila u ovome

Telegraf pre 23 sata
Srpska spisateljica Isidora Bjelica, 10. decembra napunila bi 58 godina, da 2020. nije izgubila bitku sa opakom bolešću. Isidora se lavovski borila sa zdravstvenim problemom, a uprkos pozitivnoj energiji koja je nije izdala do poslednjeg trenutka… »
"Svaki dan je mučenje, to su najstrašnije fizičke muke": Isidora Bjelica bi danas napunila 58 godina, ovako je pričala o borbi…

"Svaki dan je mučenje, to su najstrašnije fizičke muke": Isidora Bjelica bi danas napunila 58 godina, ovako je pričala o borbi…

Blic pre 1 dan
Isidora Bjelica tada je ispričala da je četiri puta bila na ivici smrti Spisateljica je govorila o tome koliko je ljubav važna Srpska spisateljica Isidora Bjelica, 10. decembra napunila bi 58 godina, da 2020. nije izgubila bitku sa opakom bolešću, koju… »
Kako danas izgleda ćerka Isidore Bjelice: Za Vilu kažu da je mamina kopija, iznenadila mnoge tetovažama

Kako danas izgleda ćerka Isidore Bjelice: Za Vilu kažu da je mamina kopija, iznenadila mnoge tetovažama

Mondo pre 1 dan
Poznata spisateljica Isidora Bjelica rođena je na današnji dan, 10. decembra 1967. godine. Poznata po svom genijalnom pisanju, ali i ekstavagantnim stilu i načinu života, Isidora je ostavila neizbrisivan trag za sobom. Nažalost nije uspela da pobedi… »

Vesti dana »