Povezane vesti
Radnički predstavio novog sportskog direktora
Gradski portal 018 pre 2 dana
Rukovodstvo Radničkog postavilo je Gorana Stojiljkovića za novog sportskog direktora kluba. U finišu jesenjeg dela šampionata, Radnički se odlučio za promene u sportskom sektoru koje bi trebalo da donesu boljitak. Poverenje je ukazano nekadašnjem igraču… »
Goran Stojiljković novi sportski direktor Radničkog
Naissus info pre 2 dana
„Mnogo mi znači povratak u klubu sam proveo deceniju i po. Ne znam koliko imam odigranih utakmica i postignutih golova. Trenutak u kome se klub trenutno nalazi nije lak, ali poziv prvog čoveka kluba da pomognem bio je dovoljan da prihvatim poziv i… »
Radnički promovisao sportskog direktora
Niške vesti pre 2 dana
U finišu jesenjeg dela šampionata, Radnički se odlučio za promene u sportskom sektoru koje bi trebalo da donesu boljitak. Poverenje je ukazano nekadašnjem igraču Radničkog i jednom od najboljih strelaca u istoriji kluba, novi sportski direktor istakao je… »
Vesti dana »
Cene goriva u Srbiji ostaju nepromenjene do 19. decembra uz pad cena nafte i upozorenja za vozače zbog vremenskih uslova
Naslovi.ai pre 1 satjoš 28 povezanih
Struka upozorava: Svaka deseta smrt bebe u Srbiji povezana sa zagađenjem vazduha
Moj Novi Sad pre 53 minutajoš 2 povezane
Desetine hiljada na protestima širom Italije tokom generalnog štrajka
Beta pre 7 satijoš 14 povezanih
Đedović Handanović: Izgradnja gasnog interkonektora sa Severnom Makedonijom do kraja 2027.
RTS pre 18 minutajoš 34 povezane