Povezane vesti

Predrag Mijatović: "Verujem njemu, fudbal i politika su dve stvari..."

Predrag Mijatović: "Verujem njemu, fudbal i politika su dve stvari..."

Telegraf pre 22 dana
Potpredsednik za sportska pitanja Partizana Predrag Mijatović često je na vezi sa španskim medijima, za koje rado govori svaki put kada ga neko pozove. Sada je pričao za "Marku" o aktuelnom stanju u njegovom Realu, koji je totalno potonuo u poslednjih… »
Predrag Mijatović: Ako bi me Florentino danas pozvao u Real, rekao bih „ne“

Predrag Mijatović: Ako bi me Florentino danas pozvao u Real, rekao bih „ne“

Danas pre 21 dana
Potpredsednik Partizana zadužen za sportska pitanja Predrag Mijatović je u velikom intervjuu za špansku Marka pričao o brojnim temama. Govorio je o Ćabiju Alonsu, Vinisijusu, Zubimendiju, Iguaninu i Marcelu, ali su svakako neozaobilazna pitanja bila o… »
Mijatović: Voleo bih da se vratim u Real, ali sada bih rekao „ne“

Mijatović: Voleo bih da se vratim u Real, ali sada bih rekao „ne“

Sport klub pre 21 dana
Potpredsednik Partizana Predrag Mijatović u razgovoru za "Marku" pričao je o trenutnoj krizi u Real Madridu. Bio je upitan da li bi se vratio u Real Madrid, gde je bio sportski direktor. – Voleo bih jednog dana da se vratim u Real Madrid, ko ne bi? Zato… »
Mijatović otvorio dušu Špancima: Da me Florentino Perez danas pozove u Real - odbio bih zbog Partizana!

Mijatović otvorio dušu Špancima: Da me Florentino Perez danas pozove u Real - odbio bih zbog Partizana!

Kurir pre 21 dana
U velikom intervjuu za špansku Marku proslavljeni napadač Reala, Predrag Peđa Mijatović, govorio o aktuelnim dešavanjima u bivšem klubu, čuvenom finalu LŠ 1998, Partizanu i eventualnom povratku u kraljevski klub. Real je zapao u ozbiljnu krizu, u u… »
"Biti trener Reala je najteži posao u fudbalu" Gvardiola: Meni bi dali otkaz posle šest meseci!

"Biti trener Reala je najteži posao u fudbalu" Gvardiola: Meni bi dali otkaz posle šest meseci!

Kurir pre 21 dana
Španski mediji tvrde da je Ćabi Alonso na izlaznim vratima kraljevskog kluba. Nakon Spekuliše se Real najverovatnije otpustiti mladog španskog stručnjaka u slučaju poraza od Mančester sitija. Real je u prethodnih sedam utakmica ostvario samo dva trijumfa… »
Mijatović za "Marku": U Partizanu gradimo giganta, trenutno se ne bih vratio u Real

Mijatović za "Marku": U Partizanu gradimo giganta, trenutno se ne bih vratio u Real

RTS pre 21 dana
Potpredsednik Partizana za sportska pitanja Predrag Mijatović dao je intervju za špansku "Marku", gde je sem komentarisanja Real Madrida spomenuo i rad među crno-belima. Legenda Partizana i Real Madrida, bivši sportski direktor "kraljevskog kluba"… »
"Da me sad Perez pozove u Real, odbio bih": Mijatović ispričao Špancima zašto je u Partizanu"

"Da me sad Perez pozove u Real, odbio bih": Mijatović ispričao Špancima zašto je u Partizanu"

Mondo pre 21 dana
Partizan prolazi kroz turbulentan period, pokušava da se vrati na pravi put i Predrag Mijatović veruje da će to da se dogodi. Uprkos teškoj situaciji i haosu koji se trenutno dešava, on je dao opširan intervju za špansku "Marku" gde je pričao i o srpskom… »
"Sada smo lideri..." Predrag Mijatović pričao za španske medije o Partizan

"Sada smo lideri..." Predrag Mijatović pričao za španske medije o Partizan

Večernje novosti pre 21 dana
Potpredsednik za sportska pitanja u Partizanu, Predrag Mijatović, pričao je za španske medije o crno-belima. FOTO: FK Partizan Sada praktično živim između Madrida i Beograda, vodeći veliki klub – Partizan Beograd, klub u kojem sam napravio prve velike… »
Mijatović poručio Špancima: "Odbio bih Florentina Pereza zbog Partizana"

Mijatović poručio Špancima: "Odbio bih Florentina Pereza zbog Partizana"

Sportske.net pre 21 dana
Nekadašnji fudbaler Real Madrida Predrag Mijatović otkrio je da u ovom trenutku ne bi prihvatio poziv prvog čoveka španskog velikana Florentina Pereza da se vrati u klub, jer ima zacrtan cilj sa Partizanom zbog kojeg se prošlog oktobra vratio u Beograd… »
Predrag Mijatović iskren: „Zatekao sam klub u prilično komplikovanoj situaciji – sada smo prvi na tabeli!“

Predrag Mijatović iskren: „Zatekao sam klub u prilično komplikovanoj situaciji – sada smo prvi na tabeli!“

Hot sport pre 21 dana
Kao i uvek pričao je vrlo otvoreno o situaciji u klubu! Predrag Mijatović iako vrlo često osporavan zbog onoga što radi u Partizanu, doveo je tim do prve pozicije na tabeli neposredne pred odlazak na zimsku pauzu. Tim povodom kontaktirali su ga španski… »

Vesti dana »