Повезане вести
Предраг Мијатовић: "Верујем њему, фудбал и политика су две ствари..."
Телеграф 10.12.2025
Потпредседник за спортска питања Партизана Предраг Мијатовић често је на вези са шпанским медијима, за које радо говори сваки пут када га неко позове. Сада је причао за "Марку" о актуелном стању у његовом Реалу, који је… »
Предраг Мијатовић: Ако би ме Флорентино данас позвао у Реал, рекао бих „не“
Данас 10.12.2025
Потпредседник Партизана задужен за спортска питања Предраг Мијатовић је у великом интервјуу за шпанску Марка причао о бројним темама. Говорио је о Ћабију Алонсу, Винисијусу, Зубимендију, Игуанину и Марцелу, али су свакако… »
Мијатовић: Волео бих да се вратим у Реал, али сада бих рекао „не“
Спорт клуб 10.12.2025
Потпредседник Партизана Предраг Мијатовић у разговору за "Марку" причао је о тренутној кризи у Реал Мадриду. Био је упитан да ли би се вратио у Реал Мадрид, где је био спортски директор. – Волео бих једног дана да се вратим у… »
Мијатовић отворио душу Шпанцима: Да ме Флорентино Перез данас позове у Реал - одбио бих због Партизана!
Курир 10.12.2025
У великом интервјуу за шпанску Марку прослављени нападач Реала, Предраг Пеђа Мијатовић, говорио о актуелним дешавањима у бившем клубу, чувеном финалу ЛШ 1998, Партизану и евентуалном повратку у краљевски клуб. Реал је запао у… »
"Бити тренер Реала је најтежи посао у фудбалу" Гвардиола: Мени би дали отказ после шест месеци!
Курир 10.12.2025
Шпански медији тврде да је Ћаби Алонсо на излазним вратима краљевског клуба. Након Спекулише се Реал највероватније отпустити младог шпанског стручњака у случају пораза од Манчестер ситија. Реал је у претходних седам утакмица… »
Мијатовић за "Марку": У Партизану градимо гиганта, тренутно се не бих вратио у Реал
РТС 10.12.2025
Потпредседник Партизана за спортска питања Предраг Мијатовић дао је интервју за шпанску "Марку", где је сем коментарисања Реал Мадрида споменуо и рад међу црно-белима. Легенда Партизана и Реал Мадрида, бивши спортски директор… »
"Да ме сад Перез позове у Реал, одбио бих": Мијатовић испричао Шпанцима зашто је у Партизану"
Мондо 10.12.2025
Партизан пролази кроз турбулентан период, покушава да се врати на прави пут и Предраг Мијатовић верује да ће то да се догоди. Упркос тешкој ситуацији и хаосу који се тренутно дешава, он је дао опширан интервју за шпанску "Марку"… »
"Сада смо лидери..." Предраг Мијатовић причао за шпанске медије о Партизан
Вечерње новости 10.12.2025
Потпредседник за спортска питања у Партизану, Предраг Мијатовић, причао је за шпанске медије о црно-белима. ФОТО: ФК Партизан Сада практично живим између Мадрида и Београда, водећи велики клуб – Партизан Београд, клуб у којем… »
Мијатовић поручио Шпанцима: "Одбио бих Флорентина Переза због Партизана"
Спортске.нет 10.12.2025
Некадашњи фудбалер Реал Мадрида Предраг Мијатовић открио је да у овом тренутку не би прихватио позив првог човека шпанског великана Флорентина Переза да се врати у клуб, јер има зацртан циљ са Партизаном због којег се прошлог… »
Предраг Мијатовић искрен: „Затекао сам клуб у прилично компликованој ситуацији – сада смо први на табели!“
Хот спорт 10.12.2025
Као и увек причао је врло отворено о ситуацији у клубу! Предраг Мијатовић иако врло често оспораван због онога што ради у Партизану, довео је тим до прве позиције на табели непосредне пред одлазак на зимску паузу. Тим поводом… »
Вести дана »
Француски министар тврди да је Путин спреман да користи биолошко оружје против свог народа
Сербиан Невс Медиа пре 3 сатајош 31 повезана
Стармер: Велика Британија ће на Арктик послати ударну групу носача авиона
Инсајдер пре 50 минутајош 22 повезане