Povezane vesti
Mijatović: Voleo bih da se vratim u Real, ali sada bih rekao „ne“
Sport klub pre 2 sata
Potpredsednik Partizana Predrag Mijatović u razgovoru za "Marku" pričao je o trenutnoj krizi u Real Madridu. Bio je upitan da li bi se vratio u Real Madrid, gde je bio sportski direktor. – Voleo bih jednog dana da se vratim u Real Madrid, ko ne bi? Zato… »
Mijatović otvorio dušu Špancima: Da me Florentino Perez danas pozove u Real - odbio bih zbog Partizana!
Kurir pre 2 sata
U velikom intervjuu za špansku Marku proslavljeni napadač Reala, Predrag Peđa Mijatović, govorio o aktuelnim dešavanjima u bivšem klubu, čuvenom finalu LŠ 1998, Partizanu i eventualnom povratku u kraljevski klub. Real je zapao u ozbiljnu krizu, u u… »
"Biti trener Reala je najteži posao u fudbalu" Gvardiola: Meni bi dali otkaz posle šest meseci!
Kurir pre 3 sata
Španski mediji tvrde da je Ćabi Alonso na izlaznim vratima kraljevskog kluba. Nakon Spekuliše se Real najverovatnije otpustiti mladog španskog stručnjaka u slučaju poraza od Mančester sitija. Real je u prethodnih sedam utakmica ostvario samo dva trijumfa… »
Predrag Mijatović: "Verujem njemu, fudbal i politika su dve stvari..."
Telegraf pre 3 sata
Sportski direktor Partizana Predrag Mijatović često je na vezi sa španskim medijima, za koje rado govori svaki put kada ga neko pozove. Sada je pričao za "Marku" o aktuelnom stanju u njegovom Realu, koji je totalno potonuo u poslednjih nekoliko rundi… »
Mijatović za "Marku": U Partizanu gradimo giganta, trenutno se ne bih vratio u Real
RTS pre 4 sati
Potpredsednik Partizana za sportska pitanja Predrag Mijatović dao je intervju za špansku "Marku", gde je sem komentarisanja Real Madrida spomenuo i rad među crno-belima. Legenda Partizana i Real Madrida, bivši sportski direktor "kraljevskog kluba"… »
"Da me sad Perez pozove u Real, odbio bih": Mijatović ispričao Špancima zašto je u Partizanu"
Mondo pre 4 sati
Partizan prolazi kroz turbulentan period, pokušava da se vrati na pravi put i Predrag Mijatović veruje da će to da se dogodi. Uprkos teškoj situaciji i haosu koji se trenutno dešava, on je dao opširan intervju za špansku "Marku" gde je pričao i o srpskom… »
"Sada smo lideri..." Predrag Mijatović pričao za španske medije o Partizan
Večernje novosti pre 4 sati
Potpredsednik za sportska pitanja u Partizanu, Predrag Mijatović, pričao je za španske medije o crno-belima. FOTO: FK Partizan Sada praktično živim između Madrida i Beograda, vodeći veliki klub – Partizan Beograd, klub u kojem sam napravio prve velike… »
Mijatović poručio Špancima: "Odbio bih Florentina Pereza zbog Partizana"
Sportske.net pre 4 sati
Nekadašnji fudbaler Real Madrida Predrag Mijatović otkrio je da u ovom trenutku ne bi prihvatio poziv prvog čoveka španskog velikana Florentina Pereza da se vrati u klub, jer ima zacrtan cilj sa Partizanom zbog kojeg se prošlog oktobra vratio u Beograd… »
Predrag Mijatović iskren: „Zatekao sam klub u prilično komplikovanoj situaciji – sada smo prvi na tabeli!“
Hot sport pre 4 sati
Kao i uvek pričao je vrlo otvoreno o situaciji u klubu! Predrag Mijatović iako vrlo često osporavan zbog onoga što radi u Partizanu, doveo je tim do prve pozicije na tabeli neposredne pred odlazak na zimsku pauzu. Tim povodom kontaktirali su ga španski… »
Vesti dana »
Situacija sa NIS-om pod američkim sankcijama: opcije za rešenje i potencijalni kupci
Naslovi.ai pre 56 minutajoš 24 povezane
Povećana tražnja za evrom podiže kurs u Srbiji, menjači ograničeni propisima
Naslovi.ai pre 28 minutajoš 11 povezanih