Povezane vesti
"Plačem, cvilim kad mi stigne penzija" Glumac je preko 50 godina na sceni, a živi na rubu egzistencije: "Davao sam šakom i…
Blic pre 21 sat
Bizetić je bio velikodušan prema pevačima, često poklanjajući pesme bez naplate. Komponovao je muziku za poznate umetnike poput Tome Zdravkovića. Srpski glumac Boris Bizetić ostao je poznat po ulozi čuvene Slavujke, a iako je na javnoj sceni više od 50… »
50 godina je na estradi, a kada mu stigne penzija - plače: "Davao sam šakom i kapom, sad poljubim poštara..."
Telegraf pre 22 sata
Boris Bizetić (75), srpski glumac, kompozitor, tekstopisac i voditelj na sceni je pune 54 godine. Danas skromno živi, i pored brojnih hitova koje je uradio za druge izvođače, kao i muzike za serije i filmove. Kaže, davanje ga je nekada skupo koštalo, ali… »
Vesti dana »
Moćni Dončić i borbeni Lebron poklekli pred San Antonijom u borbi za polufinale NBA Kupa
Euronews pre 29 minutajoš 14 povezanih
Žuti meteo alarm: Gusta magla, zagađen vazduh i pad temperature širom Srbije
Euronews pre 1 satjoš 10 povezanih
SAD produžile licencu Lukoilu: Rok je 17. januar, evo koji su uslov dobili
Mondo pre 19 minutajoš 9 povezanih
"To je krađa, oduvek se radilo o nafti": Pogledajte kako Amerikanci upadaju na tanker kraj Venecuele (video)
Mondo pre 4 minutajoš 8 povezanih
Kakva drama! Evo šta treba da se desi da Crvena zvezda prođe dalje u Ligi Evrope
Večernje novosti pre 44 minutajoš 12 povezanih