Povezane vesti
Drama Šumaherovog saradnika: "Opljačkan sam"
B92 pre 1 dan
Bivši menadžer Mihaela Šumahera Vili Veber (83) opljačkan je u svojoj vili u Štutgartu u utorak uveče. Kako prenosi nemački Bild, on je vezan u svom domu. Veber je to potvrdio za Bild. "Imam modricu oko oka, policija je ovde i razgovara sa mnom. Osećam… »
Skandal oko porodice Šumaher, bivši menadžer legendarnog vozača opljačkan u vili
Telegraf pre 1 dan
Bivši menadžer Mihaela Šumahera Vili Veber (83) opljačkan je u svoјoј vili u Štutgartu u utorak uveče. Kako prenosi nemački Bild, on je vezan u svom domu. Veber јe to potvrdio za Bild. - Imam modricu oko oka, policiјa јe ovde i razgovara sa mnom. Osećam… »
Oprostio se od Šumahera, pa opljačkan: Lopovi tukli i vezali jednog od najuticajnijih u Formuli 1
Mondo pre 20 sati
Vili Veber (83), menadžer najvećeg u istoriji Formule 1 Mihaela Šumahera, opljačkan je u svojoj kući u Štutgartu. U pitanju je skupocena vila u luksuznom kvartu Krerevald u koju su upala trojica provalnika u utorak uveče, o čemu jutros bruje svi mediji u… »
Vesti dana »
Vučić: Nadam se da će šatori ispred parlamenta biti sklonjeni do Nove godine
Beta pre 12 minutajoš 31 povezana
Lavrov: 'Nacionalizacija NIS-a moguća pod određenim uslovima'; Vučić: 'Jedva čekam da čujem ideje Rusije'
BBC News pre 12 minutajoš 42 povezane
Otvorena fabrika „Ariston“ u Nišu, a proizvodnja kreće u aprilu
Južne vesti pre 1 satjoš 41 povezana