Povezane vesti
„Sad sam zvala muriju“: Objavljen novi šok snimak drame Ane Nikolić iz Dubaija
Nova pre 1 dan
Ana Nikolić objavila je novi audio snimak, kada je nekome u glasovnoj poruci objašnjavala kako je zvala policiju jer joj je direktorka hotela u Dubaiju pretila. Ana Nikolić nedavno je bila u centru medijske pažnje zbog incidenta koji je doživela u hotelu… »
"Sad sam zvala Muriju, klošarko" Novi šok-snimak Ane Nikolić usred drame u Dubaiju: "Direktorka mi kuca, nemoj da te bacim sa…
Blic pre 1 dan
Ana Nikolić otkrila nove detalje drame u Dubaiju Ana nije želela da napusti sobu Pevačica Ana Nikolić doživela je pravu dramu u Dubaiju kada su hteli da je izbace iz hotelske sobe. Ana je sada na svom Instagram profilu podelila još jedan audio snimak na… »
"Zvala sam policiju, vidim da ti je njuška srpska" Nova drama Ane Nikolić, ponovo objavila šokantan snimak! (video)
Alo pre 1 dan
Nekome je prepričavala incident, što je potom objavila i javno. Pevačica Ana Nikolić doživela je pravu dramu u Dubaiju kada su hteli da je izbace iz hotelske sobe. Sada je na svom Instagram profilu objavila još jedan audio snimak na kojem se govori kako… »
Isplivao snimak drame Ane Nikolić u Dubaiju, direktorka joj došla na vrata: “Nemoj da te bacim sa terase”
Telegraf pre 1 dan
Samo mesec dana nakon drame u Dubaiju, isplivao je novi audio snimak Ane Nikolić o obračunu u luks hotelu. Naime, Ana Nikolić je doživela pravu dramu u Dubaiju kada su hteli da je izbace iz hotelske sobe. Ana je sada na svom Instagram profilu podelila… »
"Sad sam zvala Muriju, klošarko!" Isplivao novi šok-snimak drame Ane Nikolić iz Dubaija: "Nemoj da mi pričaš na engleskom da…
Kurir pre 1 dan
Ana Nikolić nedavno je bila u centru medijske pažnje zbog incidenta koji je doživela u hotelu u Dubaiju, kada je osoblje htelo da je izbaci zbog navodno neplaćenih računa. Kurir je tada ekskluzivno došao u posed video snimka izbacivanja iz hotelske sobe… »
Vesti dana »
Vučić o Ćacilendu: Nadam se da će do kraja godine šatori biti uklonjeni, daću sve od sebe da utičem
N1 Info pre 13 minutajoš 33 povezane
Lavrov: 'Nacionalizacija NIS-a moguća pod određenim uslovima'; Vučić: 'Jedva čekam da čujem ideje Rusije'
BBC News pre 13 minutajoš 43 povezane
Otvorena fabrika „Ariston“ u Nišu, a proizvodnja kreće u aprilu
Južne vesti pre 1 satjoš 42 povezane