Povezane vesti

„Sad sam zvala muriju“: Objavljen novi šok snimak drame Ane Nikolić iz Dubaija

„Sad sam zvala muriju“: Objavljen novi šok snimak drame Ane Nikolić iz Dubaija

Nova pre 1 dan
Ana Nikolić objavila je novi audio snimak, kada je nekome u glasovnoj poruci objašnjavala kako je zvala policiju jer joj je direktorka hotela u Dubaiju pretila. Ana Nikolić nedavno je bila u centru medijske pažnje zbog incidenta koji je doživela u hotelu… »
"Sad sam zvala Muriju, klošarko" Novi šok-snimak Ane Nikolić usred drame u Dubaiju: "Direktorka mi kuca, nemoj da te bacim sa…

"Sad sam zvala Muriju, klošarko" Novi šok-snimak Ane Nikolić usred drame u Dubaiju: "Direktorka mi kuca, nemoj da te bacim sa…

Blic pre 1 dan
Ana Nikolić otkrila nove detalje drame u Dubaiju Ana nije želela da napusti sobu Pevačica Ana Nikolić doživela je pravu dramu u Dubaiju kada su hteli da je izbace iz hotelske sobe. Ana je sada na svom Instagram profilu podelila još jedan audio snimak na… »
"Zvala sam policiju, vidim da ti je njuška srpska" Nova drama Ane Nikolić, ponovo objavila šokantan snimak! (video)

"Zvala sam policiju, vidim da ti je njuška srpska" Nova drama Ane Nikolić, ponovo objavila šokantan snimak! (video)

Alo pre 1 dan
Nekome je prepričavala incident, što je potom objavila i javno. Pevačica Ana Nikolić doživela je pravu dramu u Dubaiju kada su hteli da je izbace iz hotelske sobe. Sada je na svom Instagram profilu objavila još jedan audio snimak na kojem se govori kako… »
Isplivao snimak drame Ane Nikolić u Dubaiju, direktorka joj došla na vrata: “Nemoj da te bacim sa terase”

Isplivao snimak drame Ane Nikolić u Dubaiju, direktorka joj došla na vrata: “Nemoj da te bacim sa terase”

Telegraf pre 1 dan
Samo mesec dana nakon drame u Dubaiju, isplivao je novi audio snimak Ane Nikolić o obračunu u luks hotelu. Naime, Ana Nikolić je doživela pravu dramu u Dubaiju kada su hteli da je izbace iz hotelske sobe. Ana je sada na svom Instagram profilu podelila… »
"Sad sam zvala Muriju, klošarko!" Isplivao novi šok-snimak drame Ane Nikolić iz Dubaija: "Nemoj da mi pričaš na engleskom da…

"Sad sam zvala Muriju, klošarko!" Isplivao novi šok-snimak drame Ane Nikolić iz Dubaija: "Nemoj da mi pričaš na engleskom da…

Kurir pre 1 dan
Ana Nikolić nedavno je bila u centru medijske pažnje zbog incidenta koji je doživela u hotelu u Dubaiju, kada je osoblje htelo da je izbaci zbog navodno neplaćenih računa. Kurir je tada ekskluzivno došao u posed video snimka izbacivanja iz hotelske sobe… »

Vesti dana »