Povezane vesti
Urbani vrtovi širom Srbije unapređeni novim sadržajima u okviru projekta „Niklo kao ja“ Kako da svoju veš mašinu učinite bržom…
Domino magazin 10.12.2025
Kompanija A1 Srbija, u saradnji sa Udruženjem građana Ekonaut i lokalnim samoupravama, nastavila je i ove godine realizaciju projekta „Niklo kao ja“, čiji je fokus u 2025. godini bio na unapređenju postojećih urbanih vrtova širom Srbije. U postojećim… »
Urbani vrtovi širom Srbije unapređeni novim sadržajima u okviru projekta „Niklo kao ja“
Biznis i finansije 10.12.2025
23 Klupe sa solarnim panelima, biblioteke i dodatne sadnice doneli su novu vrednost postojećim zelenim oazama Kompanija A1 Srbija, u saradnji sa Udruženjem građana Ekonaut i lokalnim samoupravama, nastavila je i ove godine realizaciju projekta „Niklo kao… »
Urbani vrtovi širom Srbije unapređeni novim sadržajima u okviru projekta „Niklo kao ja“
Nedeljnik 10.12.2025
Kompanija A1 Srbija, u saradnji sa Udruženjem građana Ekonaut i lokalnim samoupravama, nastavila je i ove godine realizaciju projekta „Niklo kao ja“, čiji je fokus u 2025. godini bio na unapređenju postojećih urbanih vrtova širom Srbije. U postojećim… »
Vesti dana »
Oglasilo se tužilaštvo zbog brutalne tuče Čede Jovanovića u centru Beograda: Ovo će otkriti istinu
Telegraf pre 1 satjoš 34 povezane
Pajić (Udruženje Naše mleko): Nema razgovora sa Glamočićem, treba da se iseli iz Srbije
Beta pre 5 satijoš 37 povezanih
Sindikat novosadskog Fakulteta tehničkih nauka: Procesuirati napadače na profesorku Jelenu Janev i studente
Insajder pre 9 satijoš 8 povezanih
Večeras blokada Ustaničke ulice u Beogradu zbog podmetanja požara u cvećari Imela
Nedeljnik pre 7 satijoš 15 povezanih