Povezane vesti

Pijanista “opravio” novogodišnji voz: “Besplatan prevoz za funkcionere” (FOTO)

Pijanista “opravio” novogodišnji voz: “Besplatan prevoz za funkcionere” (FOTO)

Luftika pre 14 sati
Umetnik Andrej Josifovski zvani Pijanista objavio je fotografije voza koji je postavljen kao novogodišnji ukras u centru Novog Sada sa prozorima prelepljenim zatvorskim rešetkama. “Malo sam vam ovo ‘opravio da bude u skladu sa okolnostima u kojima… »
Umetnik Pijanista prelepio zatvorske rešetke preko prozora voza u centru Novog Sada

Umetnik Pijanista prelepio zatvorske rešetke preko prozora voza u centru Novog Sada

Nedeljnik pre 14 sati
Umetnik Andrej Josifovski, poznatiji kao Pijanista, objavio je danas na društvenim mrežama fotografije na kojima se vidi da su prozori na vozu, koji je postavljen kao novogodišnji ukras u centru Novog Sada, prelepljeni zatvorskim rešetkama. “Malo sam vam… »
Pijanista prelepio zatvorske rešetke preko novogodišnje dekoracije u Novom Sadu (FOTO)

Pijanista prelepio zatvorske rešetke preko novogodišnje dekoracije u Novom Sadu (FOTO)

N1 Info pre 15 sati
Umetnik Andrej Josifovski zvani Pijanista objavio je danas na društvenim mrežama fotografije na kojima se vidi da su prozori na vozu koji je postavljen kao novogodišnji ukras u centru Novog Sada prelepljeni zatvorskim rešetkama. "Malo sam vam ovo… »
Pijanista "opravio" vozić kod Gradske kuće (FOTO)

Pijanista "opravio" vozić kod Gradske kuće (FOTO)

Moj Novi Sad pre 15 sati
Profesor Arhitektonskog fakulteta u Beogradu i umetnik Andrej Josifovski, poznat kao Pijanista, objavio je na društvenim mrežama da je malo "opravio" ukrasni vozić u centru Novog Sada – ispred Gradske kuće. Kao razlog je naveo – "da bude u skladu sa… »
„Besplatan prevoz za funkcionere“: Pijanista ‘opravio’ novogodišnji vozić u centru Novog Sada, dodao mu rešetke na prozore FOTO…

„Besplatan prevoz za funkcionere“: Pijanista ‘opravio’ novogodišnji vozić u centru Novog Sada, dodao mu rešetke na prozore FOTO…

Nova pre 16 sati
Umetnik i profesor Arhitektonskog fakulteta Andrej Josifovski Pijanista pohvalio se na društvenim mrežama novom intervencijom – ovaj put u Novom Sadu, gde je vozić ispred Gradske kuće „ukrasio“ rešetkama koje je postavio na njegove prozore. „Malo sam vam… »
Andrej Josifovski Pijanista nadogradio vozić u centru Novog Sada: Dodao mu rešetke na prozore (FOTO)

Andrej Josifovski Pijanista nadogradio vozić u centru Novog Sada: Dodao mu rešetke na prozore (FOTO)

Danas pre 17 sati
Umetnik i profesor Arhitektonskog fakulteta Andrej Josifovski Pijanista pohvalio se na društvenim mrežama novom intervencijom – ovaj put u Novom Sadu, gde je vozić ispred Gradske kuće „ukrasio“ rešetkama koje je postavio na njegove prozore. – Malo sam… »

Vesti dana »