Повезане вести
Сам врх српског спорта на свечаности МВП Моззарт спорт
Нова 10.12.2025
За најбоље спортисте проглашени су Новак Ђоковић и Ангелина Топић, а у публици су били: Драган Џајић, Небојша Човић, Бранко Радујко, Предраг Мијатовић, Светозар Мијаиловић, Жарко Зечевић, Драгољуб Збиљић, Јелена Николић, Иван… »
Сам врх српског спорта на свечаности МВП Моззарт Спорт
Мондо 10.12.2025
Година се неће памтити по рекордима, медаљама, па ни толико по победама. Али ће се памтити по емоцијама које само спорт може да измами. Зато је заслужила да се испрати на гала начин. У простору Фондације Моззарт одржан је МВП… »
Сам врх српског спорта на свечаности МВП Моззарт Спорт
Б92 10.12.2025
За најбоље спортисте проглашени су Новак Ђоковић и Ангелина Топић, а у публици су били: Драган Џајић, Небојша Човић, Бранко Радујко, Предраг Мијатовић, Светозар Мијаиловић, Жарко Зечевић, Драгољуб Збиљић, Јелена Николић, Иван… »
МВП Моззарт Спорт – Новак и Ангелина најбољи у 2025. години
Блиц 09.12.2025
Свечаности су присуствовале бројне званице из света спорта, а одржани су панели о будућности српског спорта Година се неће памтити по рекордима, медаљама, па ни толико по победама. Али ће се памтити по емоцијама које само спорт… »
Вести дана »
Француски министар тврди да је Путин спреман да користи биолошко оружје против свог народа
Радио сто плус пре 2 сатајош 31 повезана
Завршен студентски протест у Ваљеву: Одустало се од шетње до полицијске управе, скуп прошао без инцидената (фото)
Блиц пре 37 минутајош 22 повезане
Станковић: Да смо доносили боље одлуке, можда бисмо имали и бољу реализацију
РТС пре 41 минутајош 30 повезаних
Стојаковиц́ после победе Партизана: Све се ради за три бода – нисам задовољан
Спутник пре 16 минутајош 54 повезане