Povezane vesti
Sam vrh srpskog sporta na svečanosti MVP Mozzart sport
Nova pre 22 sata
Za najbolje sportiste proglašeni su Novak Đoković i Angelina Topić, a u publici su bili: Dragan Džajić, Nebojša Čović, Branko Radujko, Predrag Mijatović, Svetozar Mijailović, Žarko Zečević, Dragoljub Zbiljić, Jelena Nikolić, Ivan Milivojević... Godina se… »
Sam vrh srpskog sporta na svečanosti MVP Mozzart Sport
Mondo pre 22 sata
Godina se neće pamtiti po rekordima, medaljama, pa ni toliko po pobedama. Ali će se pamtiti po emocijama koje samo sport može da izmami. Zato je zaslužila da se isprati na gala način. U prostoru Fondacije Mozzart održan je MVP MOZZART SPORT izbor za… »
Sam vrh srpskog sporta na svečanosti MVP Mozzart Sport
B92 pre 23 sata
Za najbolje sportiste proglašeni su Novak Đoković i Angelina Topić, a u publici su bili: Dragan Džajić, Nebojša Čović, Branko Radujko, Predrag Mijatović, Svetozar Mijailović, Žarko Zečević, Dragoljub Zbiljić, Jelena Nikolić, Ivan Milivojević... Godina se… »
MVP Mozzart Sport – Novak i Angelina najbolji u 2025. godini
Blic pre 1 dan
Svečanosti su prisustvovale brojne zvanice iz sveta sporta, a održani su paneli o budućnosti srpskog sporta Godina se neće pamtiti po rekordima, medaljama, pa ni toliko po pobedama. Ali će se pamtiti po emocijama koje samo sport može da izmami. Zato je… »
Vesti dana »
Ariston otvorio pogon, a država novčanik – basnoslovna subvencija za fabriku u Nišu
Nova ekonomija pre 31 minutajoš 39 povezanih
Moguća nacionalizacija Naftne industrije Srbije 'pod određenim uslovima', izjavio Lavrov
Slobodna Evropa pre 26 minutajoš 41 povezana
Petnaestogodišnjak iz okoline Ivanjice uz pretnju nožem opljačkao osamdesetdevetogodišnju staricu
Morava info pre 31 minutajoš 49 povezanih
Nesreća u Hrvatskoj: Troje migranata nastradalo u Savi, više od deset spašeno
BBC News pre 36 minutajoš 33 povezane