Povezane vesti
"Jednog jutra sam se probudila skoro slepa, izgubila sam 80 odsto vida..." Naša pevačica nakon porođaja saznala za tešku…
Kurir pre 1 dan
Doris Bizetić, ćerka čuvenog Borisa Bizetića, svojevremeno je otkrila kako se suočila sa teškom bolešću. Muzičarka je tokom devedesetih bila vrlo popularna, a onda je 2011. otkrila dijagnozu multiplaskleroze, zbog čega se povukla. Prvi simptomi počeli su… »
"Još uvek hodam..." Naša pevačica boluje od ove teške bolesti: Objavila sliku, nosi Bogorodicu oko vrata
Telegraf pre 1 dan
Pevačica Doris Bizetić, ćerka slavnog Borisa Bizetića, harala je scenom devedesetih. Danas je aktivna na društvenim mrežama i deli zanimljive video snimke. Njeni pratioci uživaju u njenim maestralnim imitacijam a i glumi, za šta je pokazala izuzetnu… »
"Izgubila sam 80 odsto vida" Našoj pevačici dijagnostikovana neizlečiva bolest: "Tresu mi se ruke..."
Alo pre 1 dan
Slabost je pripisivala porođaju, sve dok se jednog jutra nisam probudila skoro slepa. Pevačica Doris Bizetić devedesetih je harala scenom, a njen život iz korena se promenio nakon što joj je dijagnostikovana bolest. Naime, 2011. godine dijagnostikovana… »
"Izgubila sam 80 posto vida, ali još uvek hodam" Naša poznata pevačica 14 godina boluje od ove opake, neizlečive bolesti…
Blic pre 1 dan
I Govorila joj je koliko joj je bila značajna podrška porodice kada je saznala dijagnozu Ponosna je na to što može da pruža radost svojoj ćerki uprkos zdravstvenim izazovima. Pevačica Doris Bizetić devedesetih je harala scenom, a danas je vrlo aktivna na… »
Vesti dana »
Crvena zvezda ima dva razloga za optimizam: Malme uopšte neće učiti za januarski rok
Mondo pre 8 minutajoš 49 povezanih
Ratkov "pocrveneo", Bačanin i protiv Vile u 11 - porazi Zvezdinih rivala
B92 pre 18 minutajoš 36 povezanih
Lavrov: 'Nacionalizacija NIS-a moguća pod određenim uslovima'; Vučić: 'Jedva čekam da čujem ideje Rusije'
BBC News pre 7 satijoš 48 povezanih
Američki pirati ukrali tanker – žestoke optužbe Venecuele u novoj epizodi "pomorskog rata" za naftu
RTS pre 1 satjoš 38 povezanih