Povezane vesti
"Varala sam ih po pet puta na dan" Zlata Petrović šokirala neočekivanim priznanjem, ispričala sve do detalja!
Alo pre 23 sata
Osim toga, nada se prinovi u porodici. Zoran Pejić Peja nedavno je priznao kako ga je bivša supruga, Zlata Petrović, tokom braka varala. Ova izjava je napravila veliku buru, a Zlata je sada bez zadrške prokomentarisala izjavu poznatog voditelja, pa… »
"Varala sam i Peju i Hasana, po pet puta dnevno" Zlata Petrović šokirala, dotakla se snajke Ene i sina: "Želim da Jovan dobije…
Blic pre 24 sata
Izrazila je želju da njen sina Jovan dobije dete. Otkrila je da je oduševljena snajom Enom Čolić. Zlata Petrović otkrila je šta joj je bivši muž Zoran Pejić Peja rekao nakon što je javno priznao da ga je varala. Takođe, dotakla se i snajke Ene Čolić… »
"Varala sam i Peju i Hasana, pet puta dnevno": Zlata Petrović prvi put o navodima da je varala muževe
Mondo pre 24 sata
Pevačica Zlata Petrović, koja je tokom višedecenijske karijere oduševljavala ne samo muzikom već i pričama iz privatnog života, progovorila je medijskim natpisima koji su nedavno preplavili Internet - da je varala bivšeg muža, voditelja Zorana Pejića… »
„Varala sam i Peju i Hasana, bila sam vredna!“ Zlata priznala svoja neverstva: „Zvala sam ga odmah nakon…“
Telegraf pre 24 sata
Pevačica Zlata Petrović pojavila se nampntirana danas na snimanju novogodišnjeg veselja na Pinku, gde je progovorila o deci, venčanju Ene i sina Jovana Pejića Peje i prevarama. Kako je uvek iskrena, odmah je priznala da je varala svoje partnere. Zlata se… »
"Varala sam i Peju i Hasana, bila sam vredna" Zlata Petrović stala pred kamere pa rešila da progovori: Evo šta kaže o sinu i…
Kurir pre 1 dan
Naša ekipa se našla ispred Pinkovih studija gde će se danas održati snimanje novogodišnjeg programa. Očekuje se dolazak velikih estradnih zvezda i poznatih pevača, a među prvima je stigla Zlata Petrović koja nije imala dlake na jeziku. Zlata se prvo… »
Vesti dana »
Vučić: Nadam se da će šatori ispred parlamenta biti sklonjeni do Nove godine
Beta pre 20 minutajoš 34 povezane
Lavrov: 'Nacionalizacija NIS-a moguća pod određenim uslovima'; Vučić: 'Jedva čekam da čujem ideje Rusije'
BBC News pre 20 minutajoš 44 povezane
"Jaknu ću da nosim naredna tri dana", Vučić u Nišu: "Samo minut kasnije shvatio sam da su pečenica i pita sa sirom najbolji čajevi" koje smo probali (foto)
Blic pre 1 satjoš 42 povezane
Novosađanin osumnjičen za pripremu ubistva crnogorskog državljanina se brani ćutanjem
RTV pre 1 satjoš 56 povezanih