Povezane vesti
"Imam potrebu da kažem ljudima..." Pevač objavio pesmu sa dubokom i jakom porukom, otkrio da se pronašao u stihovima: Nisu…
Kurir 10.12.2025
Pred brojnim kolegama i prijateljima, Đorđe Nedeljković predstavio je svoj muzički debi — emotivnu pop baladu „Osloni se na mene“, koja već na prvo slušanje osvaja iskrenošću, toplinom i prepoznatljivim glasom kojim iskusni pevač donosi priču o ljubavi… »
Naš pevač okupio estradu i predstavio svoj muzički debi: „Imao sam potrebu da kažem ljudima da nisu sami“
Nova 10.12.2025
Pred brojnim kolegama i prijateljima, Đorđe Nedeljković predstavio je svoj muzički debi - emotivnu pop baladu „Osloni se na mene“, koja već na prvo slušanje osvaja iskrenošću, toplinom i prepoznatljivim glasom kojim iskusni pevač donosi priču o ljubavi… »
Vesti dana »
Tramp: Obamina izjava o vanzemaljcima je otkrivanje poverljivih informacija
Insajder pre 18 minutajoš 1 povezana
(Radarski snimci) Tačno u ovo vreme kreće haos, spremite se! Pljuštaće i sneg i kiša, a temperatura drastično pada: Pratite kretanje padavina iz sata u sat
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
(VIDEO) Veliko iznenađenje u Dohi: Janik Siner eliminisan u četvrtfinalu
Danas pre 1 satjoš 2 povezane
(Video) "Donalde, sramotan si" Šokantan snimak Trampa sa Odbora za mir, ovo je već postala rutina: "Pašće sa stolice"
Blic pre 54 minutajoš 1 povezana