Povezane vesti
"Imam potrebu da kažem ljudima..." Pevač objavio pesmu sa dubokom i jakom porukom, otkrio da se pronašao u stihovima: Nisu…
Kurir 10.12.2025
Pred brojnim kolegama i prijateljima, Đorđe Nedeljković predstavio je svoj muzički debi — emotivnu pop baladu „Osloni se na mene“, koja već na prvo slušanje osvaja iskrenošću, toplinom i prepoznatljivim glasom kojim iskusni pevač donosi priču o ljubavi… »
Naš pevač okupio estradu i predstavio svoj muzički debi: „Imao sam potrebu da kažem ljudima da nisu sami“
Nova 10.12.2025
Pred brojnim kolegama i prijateljima, Đorđe Nedeljković predstavio je svoj muzički debi - emotivnu pop baladu „Osloni se na mene“, koja već na prvo slušanje osvaja iskrenošću, toplinom i prepoznatljivim glasom kojim iskusni pevač donosi priču o ljubavi… »
Vesti dana »
Rumun (43) ukrao nakit iz stana u Vrbasu, predstavio se kao prodavac posuđa
Newsmax Balkans pre 49 minutajoš 39 povezanih
Nagli skok cena nafte i gasa – Vučić: Komplikovana situacija za nas, šest pitanja je ključno; Vlada Srbije donela hitne mere
RTS pre 32 minutajoš 195 povezanih
SAD: Sledi "najveći udar do sada"; "Smrt i razaranje će pasti s neba" FOTO/VIDEO
B92 pre 1 satjoš 36 povezanih
Objavljene rang-liste korisnika penzija koji su dobili besplatan oporavak u banjama
Niške vesti pre 1 satjoš 23 povezane
Vlada usvojila predlog Zakona o zaštiti potrošača: Trgovci će morati da ažuriraju cenovnik u realnom vremenu
Danas pre 33 minutajoš 17 povezanih