Povezane vesti
Pokret Mi snaga naroda u Nišu: Neodgovornost lokalne vlasti ugrožava budućnost omladine
Serbian News Media 10.12.2025
Gradski odbor Pokreta „Mi snaga naroda“ u Nišu izrazio je nezadovoljstvo zbog trenutne situacije sa Omladinskim centrom za koju je optužio lokalnu vlast, te ukazao da omladina, koja se suočava sa brojnim izazovima, zaslužuje bolje. U saopštenju tog… »
Pokret Mi snaga naroda u Nišu: Neodgovornost lokalne vlasti ugrožava budućnost omladine
Beta 10.12.2025
Gradski odbor Pokreta "Mi snaga naroda" u Nišu izrazio je nezadovoljstvo zbog trenutne situacije sa Omladinskim centrom za koju je optužio lokalnu vlast, te ukazao da omladina, koja se suočava sa brojnim izazovima, zaslužuje bolje. U saopštenju tog… »
Radio sto plus 10.12.2025
U saopštenju tog pokreta piše da je “raskid ugovora sa izvođačima radova zbog probijenih rokova je još jedan u nizu primera neodgovornosti i neefikasnosti u upravljanju projektima koji su od vitalnog značaja za zajednicu”. Dodali su da takvi potezi samo… »
„Mi, snaga naroda“ o Omladinskom centru: Neodgovorna i neefikasna vlast u Nišu
Južne vesti 10.12.2025
Gradski odbor Pokreta „Mi snaga naroda“ u Nišu izražava nezadovoljstvo zbog trenutne situacije sa Omladinskim centrom. Kažu da je raskid ugovora sa izvođačima radova zbog probijenih rokova još jedan u nizu primera neodgovornosti i neefikasnosti u… »
Vesti dana »
Kriza na Bliskom istoku SAD pokrenule "napade samoodbrane" na južni Iran
Euronews pre 1 danjoš 34 povezane
Bez vode na 30 stepeni: Čačak i Požega bez pijaće vode, Gornji Milanovac u neizvesnosti
Radio 021 pre 9 satijoš 22 povezane
Vučković o Mićunoviću: Život posvetio borbi za dijalog, demokratiju, podelu vlasti i odgovorni parlament
N1 Info pre 11 satijoš 53 povezane
Kreće pakao! Srbija se već „crveni“ od vrućine! Sutra se pržimo kao usred jula, RHMZ upozorava na opasan UV indeks
Dnevnik pre 1 danjoš 28 povezanih