Povezane vesti

Pokret Mi snaga naroda u Nišu: Neodgovornost lokalne vlasti ugrožava budućnost omladine

Pokret Mi snaga naroda u Nišu: Neodgovornost lokalne vlasti ugrožava budućnost omladine

Serbian News Media pre 20 sati
Gradski odbor Pokreta „Mi snaga naroda“ u Nišu izrazio je nezadovoljstvo zbog trenutne situacije sa Omladinskim centrom za koju je optužio lokalnu vlast, te ukazao da omladina, koja se suočava sa brojnim izazovima, zaslužuje bolje. U saopštenju tog… »

Beta pre 24 sata
Gradski odbor Pokreta "Mi snaga naroda" u Nišu izrazio je nezadovoljstvo zbog trenutne situacije sa Omladinskim centrom za koju je optužio lokalnu vlast, te ukazao da omladina, koja se suočava sa brojnim izazovima, zaslužuje bolje. U saopštenju tog… »

Radio sto plus pre 23 sata
U saopštenju tog pokreta piše da je “raskid ugovora sa izvođačima radova zbog probijenih rokova je još jedan u nizu primera neodgovornosti i neefikasnosti u upravljanju projektima koji su od vitalnog značaja za zajednicu”. Dodali su da takvi potezi samo… »
„Mi, snaga naroda“ o Omladinskom centru: Neodgovorna i neefikasna vlast u Nišu

„Mi, snaga naroda“ o Omladinskom centru: Neodgovorna i neefikasna vlast u Nišu

Južne vesti pre 1 dan
Gradski odbor Pokreta „Mi snaga naroda“ u Nišu izražava nezadovoljstvo zbog trenutne situacije sa Omladinskim centrom. Kažu da je raskid ugovora sa izvođačima radova zbog probijenih rokova još jedan u nizu primera neodgovornosti i neefikasnosti u… »

Vesti dana »