Povezane vesti
"Dobio sam sina u ovoj godini" Amar Gile se dugo ne pojavljuje u javnosti, sad otkrio detalje iz života: "Zapostavljao sam…
Blic pre 22 sata
Amar je govorio o porodici i istakao da je njegova žena uvek imala razumevanja za njegov posao Progovorio je o odnosu sa Aleksandrom Prijović Pevač Amar Gile dugo se nije pojavljivao u javnosti, pa se tako o njegovom privatnom životu veoma malo zna, a… »
"Nisam dobio poziv" Bivši dečko Aleksandre Prijović otkrio šta misli o njoj nakon što nije gostovao na njenim koncertima!
Alo pre 21 sat
Evo da li će on nju pozvati! Pevač Amar Gile Jašarspahić stigao je na snimanje novogodišnjeg Pinkovog veselja u Šimanovicima. Ono što je svima privuklo pažnju, bila je njegova besna mašina. Gile je vidno raspoložen izašao iz skupog "Bentlija". - Odlično… »
"Nije me zvala, ali sve razumem": Folker nakon brojnih spekulacija progovorio o odnosu sa Aleksandrom Prijović"
Mondo pre 22 sata
Pobednik muzičkog takmičenja Zvezde Granda, pevač Amar Gile, danas je, pred snimanje Pinkovog novogodišnjeg programa, progovorio o porodici koja je nekada trpela zbog njegovog posla, ali se dotakao i prijateljstava na estradi "Slabo se družim sa… »
Amar Gile u besnoj mašini od 300.000 evra! Javno pozvao bivšu devojku Aleksandru Prijović, evo šta je rekao o njoj! (video)
Kurir pre 22 sata
Mnoštvo poznatih pevača došlo je na snimanje Pinkovog novogodišnjeg programa, a među njima i pomednik "Zvezda Granda" Amar Gile. On se pojavio u besnoj mašini od neverovatnih 300.000 evra. Naime, njegov automobil marke "Bentli" bio je najskuplji na… »
Amar Gile stigao u "bentliju", pa progovorio o bivšoj: "Nisam dobio poziv od Prije, to je devojka koja…"
Telegraf pre 22 sata
Amar Gile Jašarspahić stigao je u besnoj mašini na snimanje novogodišnjeg Pinkovog veselja u Šimanovicima. Gile je stigao u "bentliju", i čim je izašao iz ahta počeo da ćaska sa novinarima. - Odlično sam, siper sam. Ja sam uvek spreman za žurku. Nisam se… »
Vesti dana »
Otvorena fabrika „Ariston“ u Nišu, a proizvodnja kreće u aprilu
Južne vesti pre 20 minutajoš 39 povezanih
Vučić odgovorio Lavrovu na navode da nema nacionalizacije NIS-a bez saglasnosti Rusije
Nova pre 15 minutajoš 41 povezana
Petnaestogodišnjak iz okoline Ivanjice uz pretnju nožem opljačkao osamdesetdevetogodišnju staricu
Morava info pre 30 minutajoš 49 povezanih
Nesreća u Hrvatskoj: Troje migranata nastradalo u Savi, više od deset spašeno
BBC News pre 36 minutajoš 33 povezane