Повезане вести

Лемонис на промоцији на Чаиру: Са лепим емоцијама сам дошао у Ниш

Лемонис на промоцији на Чаиру: Са лепим емоцијама сам дошао у Ниш

Спорт клуб 10.12.2025
Грчки стручњак Такис Лемонис нови је тренер фудбалера Радничког, а Нишлије су га сада и званично промовисале као свог шефа стручног штаба. Како су навели из Радничког, реч је о трофејном тренеру који је између осталог освојио… »
Нови тренер нишког Радничког: „Да не верујем да можемо много боље, не бих дошао“

Нови тренер нишког Радничког: „Да не верујем да можемо много боље, не бих дошао“

Јужне вести 10.12.2025
„Свиђају ми се клупске боје. Мајка ме је синоћ звала баш то да ме пита – које су боје Радничког„, рекао је на промоцији 65-годишњи Грк Такис Лемонис, који је од данас шеф стручног штаба нишког клуба. Некадашњи тренер… »
Каква детонација на Чаиру: Раднички представио новог тренера – Грка који се после осам година вратио у тренерске воде!

Каква детонација на Чаиру: Раднички представио новог тренера – Грка који се после осам година вратио у тренерске воде!

Хот спорт 10.12.2025
Велика вест за клуб са Нишаве. Раднички из Ниша званично је представио Такиса Ламониса као новог тренера, а његов повратак у тренерске воде посебно је занимљив јер је претходних осам година био ван активног посла. У својој… »
Раднички представио Грка: "Мислим да сам дошао у правом тренутку"

Раднички представио Грка: "Мислим да сам дошао у правом тренутку"

Б92 10.12.2025
Раднички из Ниша званично је представио новог тренера Такиса Ламониса. Ламонис није био у тренерском послу чак осам година, а у својој каријери је водио Олимпијакос, када су тамо наступали имена попут Ривалда, Карембеа, Марка… »

Вести дана »