Povezane vesti
Lemonis na promociji na Čairu: Sa lepim emocijama sam došao u Niš
Sport klub 10.12.2025
Grčki stručnjak Takis Lemonis novi je trener fudbalera Radničkog, a Nišlije su ga sada i zvanično promovisale kao svog šefa stručnog štaba. Kako su naveli iz Radničkog, reč je o trofejnom treneru koji je između ostalog osvojio četiri titule prvaka Grčke… »
Novi trener niškog Radničkog: „Da ne verujem da možemo mnogo bolje, ne bih došao“
Južne vesti 10.12.2025
„Sviđaju mi se klupske boje. Majka me je sinoć zvala baš to da me pita – koje su boje Radničkog„, rekao je na promociji 65-godišnji Grk Takis Lemonis, koji je od danas šef stručnog štaba niškog kluba. Nekadašnji trener Olimpijakosa rekao je da je došao… »
Kakva detonacija na Čairu: Radnički predstavio novog trenera – Grka koji se posle osam godina vratio u trenerske vode!
Hot sport 10.12.2025
Velika vest za klub sa Nišave. Radnički iz Niša zvanično je predstavio Takisa Lamonisa kao novog trenera, a njegov povratak u trenerske vode posebno je zanimljiv jer je prethodnih osam godina bio van aktivnog posla. U svojoj bogatoj karijeri vodio je i… »
Radnički predstavio Grka: "Mislim da sam došao u pravom trenutku"
B92 10.12.2025
Radnički iz Niša zvanično je predstavio novog trenera Takisa Lamonisa. Lamonis nije bio u trenerskom poslu čak osam godina, a u svojoj karijeri je vodio Olimpijakos, kada su tamo nastupali imena poput Rivalda, Karembea, Marka Marina, Predraga Đorđević i… »
Vesti dana »
Đedović Handanović: Zbog niskog Dunava upitan uvoz 20.000 tona dizela
Radio 021 pre 7 minutajoš 14 povezanih
Tramp: Dogovor o otvaranju Ormuskog moreuza mogao bi da bude postignut već danas
N1 Info pre 22 minutajoš 16 povezanih
U ruskim napadima na Kijevsku oblast poginulo najmanje 14 ljudi, 27 ih je povređeno
Nova pre 27 minutajoš 16 povezanih
Na graničnom prelazu Batrovci teretna vozila čekaju sat vremena na izlaz
Euronews pre 1 satjoš 6 povezanih