Povezane vesti

Goci: Uveren sam da će lideri EU poslati veoma jasnu poruku Vučiću

Goci: Uveren sam da će lideri EU poslati veoma jasnu poruku Vučiću

Serbian News Media pre 19 sati
Generalni sekretar Evropske demokratske partije Sandro Goci (Gozi) danas je izrazio uverenje da će lideri Evropske unije (EU) poslati veoma jasnu poruku predsedniku Aleksandru Vučiću na večeri u Briselu da su u Srbiji potrebne ozbiljne promene i duboke… »
Goci: Uveren sam da će lideri EU večeras poslati veoma jasnu poruku Vučiću

Goci: Uveren sam da će lideri EU večeras poslati veoma jasnu poruku Vučiću

Novi magazin pre 21 sat
Generalni sekretar Evropske demokratske partije Sandro Goci (Gozi) danas je izrazio uverenje da će lideri Evropske unije (EU) poslati veoma jasnu poruku predsedniku Aleksandru Vučiću na večeri u Briselu da su u Srbiji potrebne ozbiljne promene i duboke… »
Goci: Verujem da će lideri EU Vučiću preneti jasne poruke da su Srbiji potrebne ozbiljne promene

Goci: Verujem da će lideri EU Vučiću preneti jasne poruke da su Srbiji potrebne ozbiljne promene

N1 Info pre 22 sata
Generalni sekretar Evropske demokratske partije Sandro Goci je, pošto mu je uručena godišnja nagrada portala Juropijan Vestern Balkans, izjavio da veruje da će lideri Evropske unije na večerašnjem sastanku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću preneti… »
Goci: Verujem da će lideri EU poslati Vučiću ozbiljne poruke

Goci: Verujem da će lideri EU poslati Vučiću ozbiljne poruke

Nova pre 22 sata
Generalni sekretar Evropske demokratske partije Sandro Goci je, pošto mu je uručena godišnja nagrada portala Juropijan Vestern Balkans, izjavio da veruje da će lideri Evropske unije na večerašnjem sastanku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću preneti… »
Sandro Gozi nagrađen za izuzetan doprinos evropskim integracijama i podršku srpskoj demokratiji

Sandro Gozi nagrađen za izuzetan doprinos evropskim integracijama i podršku srpskoj demokratiji

Ozon press pre 22 sata
Sandro Gozi je dobio nagradu Evropski Zapadni Balkan za 2025. godinu za svoje liderstvo u promociji integracija u EU i podršci demokratskim snagama u Srbiji. Naglasio je potrebu za dubokim reformama i u EU i u Srbiji, ističući važnost vladavine prava… »

Vesti dana »