Povezane vesti
„Voleo sam ga i cenio…“: Đani iskreno o sukobu sa Acom Lukasom
Nova pre 17 sati
Radiša Trajković Đani već godinama je aktivan na muzičkoj sceni i važi za jednog od najplaćenijih pevača u regionu. Đani osim u Srbiji, mnogo nastupa i u dijaspori, te je na vreme obezbedio nemačke papire. Zahvaljujući tome nema problem sa radnom… »
"Kad popijem malo više, pravim cirkus" Đani priznao da su ga zaustavljali na aerodromu zbog alkoholisanog stanja!
Alo pre 19 sati
Pevač progovorio o neprijatnostima zbog alkohola! Pevač Radiša Trajković Đani danas se pojavio na snimanju Pinkovog novogodišnjeg programa, te tom prilikom priznao da je imao problema sa pijanstvom. Folker se osvrnuo na neprijatnost koju su doživeli… »
Đani pravio "cirkus" na aerodromu, otkrio zbog čega je bio zadržan: "Odvoje me sa strane i..."
Telegraf pre 19 sati
Pevač Radiša Trajković Đani pojavio se danas na snimanju novogodišnjeg veselja Pink televizije, pa je pred pripadnicima sedme sile komentarisao brojna dešavanja na estradi. Na samom početku osvrnuo se na neprijatnost koju su Sloba Radanović i Barbara… »
Đani otkrio sve o svađi s acom lukacom i priznao zašto ne pričaju! Ove detalje niko nije znao: Voleo sam ga, ali nisam hteo da…
Kurir pre 20 sati
Folker Radiša Trajković Đani decenijama je prisutan na domaćoj javnoj sceni, a sada je progovorio o trenutnim dešavanjima na estradi. On se na samom početku osvrnuo na neprijatnost koju su Sloba Radanović i Barbara Bobak doživeli kada su ih iz zadržali… »
"Nisam kriv, voleo sam ga" Đani progovorio o svađi sa Lukasom, pa otkrio zbog čega je bio zadržan na aerodromu: "Bio sam…
Blic pre 21 sat
Napomenuo je potrebu za radnim vizama prilikom nastupa u inostranstvu kako bi izbegao komplikacije Rekao je da Acu Lukasa poštuje i da ne želi da govori ružno o njemu Folker Radiša Trajković Đani decenijama je prisutan na domaćoj javnoj sceni, a sada je… »
Osman Hadžić otkazao koncert: Nisu ispoštovali dogovor, pevač nam otkrio detalje
Mondo pre 21 sat
Pevač Osman Hadžić pojavio se na snimanju novogodišnjeg programa televizije Pink, gde je progovorio na temu problema s kojima se sve češće susreću njegove kolege. U pitanju su radne dozvole zbog kojih su pevačima ili prekidani ili otkazivani nastupi, a… »
"Nisam hteo da dam pare, zato me proziva": Đani progovorio o Lukasu i izneo sve javno (video)
Mondo pre 21 sat
Pevač Radiša Trajković Đani je na snimanju novogodišnje emisije na Pinku progovorio o problemima sa radnim dozvolama s kojima se sve češće suočavaju naši pevači koji rade u inostranstvu. Nekoliko kolega je nedavno zadržano na aerodromu u Švedskoj, a… »
Vesti dana »
Otvorena fabrika „Ariston“ u Nišu, a proizvodnja kreće u aprilu
Južne vesti pre 20 minutajoš 39 povezanih
Vučić: Želimo da ruski deoničari NIS-a budu zadovoljni, ali Srbija neće ostati bez naftne industrije
Nova ekonomija pre 15 minutajoš 41 povezana
Novosađanin osumnjičen za pripremu ubistva crnogorskog državljanina se brani ćutanjem
RTV pre 20 minutajoš 49 povezanih
Nesreća u Hrvatskoj: Troje migranata nastradalo u Savi, više od deset spašeno
BBC News pre 35 minutajoš 33 povezane