Povezane vesti
Sloba Radanović iznenadio izjavom o koleginici: „Edita me je naterala da popijem alkohol“
Nova 10.12.2025
Muzička zvezda Edita Aradinović proteklog vikenda nastupala je na otvaranju zimske sezone na najpopularnijoj srpskoj planini – Kopaoniku. Među publikom našao se i pevač Sloba Radanović, koji je pre svog nastupa u jednom tamošnjem hotelu došao da isprati… »
"Edita me je naterala da pijem alkohol" Sloba Radanović sa ženom otišao kod koleginice na nastup: "Ponelo me je..."
Blic 10.12.2025
Pevačica Edita Aradinović prošlog vikenda nastupala je na otvaranju zimske sezone na Kopaoniku. Među publikom našao se i pevač Sloba Radanović kao i njegova supruga Jelena. Sloba Radanović je i sam za vikend nastupao na Kopaoniku, ali pre svog nastupa je… »
Sloba Radanović progovorio o odnosu sa Editom. Pevač iskreno priznao: "Naterala me je da..."
Alo 10.12.2025
Pevač podelio njihove dogodovštine! Muzička zvezda Edita Aradinović proteklog vikenda nastupala je na otvaranju zimske sezone na Kopaoniku. Među publikom našao se i pevač Sloba Radanović, koji je pre svog nastupa došao da isprati Editin performans… »
Sloba Radanović priznao: Edita me je naterala da popijem alkohol
Telegraf 10.12.2025
Muzička zvezda Edita Aradinović proteklog vikenda nastupala je na otvaranju zimske sezone na najpopularnijoj srpskoj planini – Kopaoniku. Među publikom našao se i pevač Sloba Radanović, koji je pre svog nastupa u jednom tamošnjem hotelu došao da isprati… »
Sloba Radanović priznao: Edita me je naterala da popijem alkohol
Kurir 10.12.2025
Vesti dana »
Dačić u Skupštini predstavio detalje predloga novog zakona: Trajni oružni listovi, EU pravila i stroža kontrola oružja
Newsmax Balkans pre 0 minutajoš 44 povezane
Raste broj žrtava u Kijevu – 16 mrtvih;Moskva: Učešće Letonije u napadima na Rusiju neće ostati bez posledica
RTS pre 0 minutajoš 34 povezane
Skandal na Mundijalu: Kakva je uloga Trampa u poništavanju crvenog kartona fudbaleru SAD
BBC News pre 30 minutajoš 65 povezanih
Norveška izbacila Brazil, Englezi preživeli dramu na 2.000 metara
BBC News pre 20 minutajoš 33 povezane
Ovako se povredio reprezentativac Engleske: Slavio pobedu na Mundijalu, pa završio u bolnici
Mondo pre 2 satajoš 29 povezanih