Povezane vesti
Sloba Radanović iznenadio izjavom o koleginici: „Edita me je naterala da popijem alkohol“
Nova 10.12.2025
Muzička zvezda Edita Aradinović proteklog vikenda nastupala je na otvaranju zimske sezone na najpopularnijoj srpskoj planini – Kopaoniku. Među publikom našao se i pevač Sloba Radanović, koji je pre svog nastupa u jednom tamošnjem hotelu došao da isprati… »
"Edita me je naterala da pijem alkohol" Sloba Radanović sa ženom otišao kod koleginice na nastup: "Ponelo me je..."
Blic 10.12.2025
Pevačica Edita Aradinović prošlog vikenda nastupala je na otvaranju zimske sezone na Kopaoniku. Među publikom našao se i pevač Sloba Radanović kao i njegova supruga Jelena. Sloba Radanović je i sam za vikend nastupao na Kopaoniku, ali pre svog nastupa je… »
Sloba Radanović progovorio o odnosu sa Editom. Pevač iskreno priznao: "Naterala me je da..."
Alo 10.12.2025
Pevač podelio njihove dogodovštine! Muzička zvezda Edita Aradinović proteklog vikenda nastupala je na otvaranju zimske sezone na Kopaoniku. Među publikom našao se i pevač Sloba Radanović, koji je pre svog nastupa došao da isprati Editin performans… »
Sloba Radanović priznao: Edita me je naterala da popijem alkohol
Telegraf 10.12.2025
Muzička zvezda Edita Aradinović proteklog vikenda nastupala je na otvaranju zimske sezone na najpopularnijoj srpskoj planini – Kopaoniku. Među publikom našao se i pevač Sloba Radanović, koji je pre svog nastupa u jednom tamošnjem hotelu došao da isprati… »
Sloba Radanović priznao: Edita me je naterala da popijem alkohol
Kurir 10.12.2025
Vesti dana »
Američki izaslanici posle razgovora s Putinom stižu u Kijev
Bloomberg Adria pre 45 minutajoš 14 povezanih
Đoković od njega napravio čudo, ono što je doživeo na US Openu je za svaku osudu
Telegraf pre 30 minutajoš 17 povezanih
Na Zelenortskim ostrvima autobus pun đaka pao sa visine, 21 osoba poginula
Newsmax Balkans pre 56 minutajoš 10 povezanih
Teška nesreća na putu kod Novog Pazara: Jedna osoba stradala, povređeni prevezeni u bolnicu
B92 pre 1 satjoš 10 povezanih