Povezane vesti
Sloba Radanović iznenadio izjavom o koleginici: „Edita me je naterala da popijem alkohol“
Nova 10.12.2025
Muzička zvezda Edita Aradinović proteklog vikenda nastupala je na otvaranju zimske sezone na najpopularnijoj srpskoj planini – Kopaoniku. Među publikom našao se i pevač Sloba Radanović, koji je pre svog nastupa u jednom tamošnjem hotelu došao da isprati… »
"Edita me je naterala da pijem alkohol" Sloba Radanović sa ženom otišao kod koleginice na nastup: "Ponelo me je..."
Blic 10.12.2025
Pevačica Edita Aradinović prošlog vikenda nastupala je na otvaranju zimske sezone na Kopaoniku. Među publikom našao se i pevač Sloba Radanović kao i njegova supruga Jelena. Sloba Radanović je i sam za vikend nastupao na Kopaoniku, ali pre svog nastupa je… »
Sloba Radanović progovorio o odnosu sa Editom. Pevač iskreno priznao: "Naterala me je da..."
Alo 10.12.2025
Pevač podelio njihove dogodovštine! Muzička zvezda Edita Aradinović proteklog vikenda nastupala je na otvaranju zimske sezone na Kopaoniku. Među publikom našao se i pevač Sloba Radanović, koji je pre svog nastupa došao da isprati Editin performans… »
Sloba Radanović priznao: Edita me je naterala da popijem alkohol
Telegraf 10.12.2025
Muzička zvezda Edita Aradinović proteklog vikenda nastupala je na otvaranju zimske sezone na najpopularnijoj srpskoj planini – Kopaoniku. Među publikom našao se i pevač Sloba Radanović, koji je pre svog nastupa u jednom tamošnjem hotelu došao da isprati… »
Sloba Radanović priznao: Edita me je naterala da popijem alkohol
Kurir 10.12.2025
Vesti dana »
EPS produžio rok za popuste za januarske račune do 24. februara
Jugmedia pre 23 minutajoš 15 povezanih
Proglašena vanredna odbrana od poplava na Južnoj Moravi kod Vranja
Rešetka pre 29 minutajoš 15 povezanih
Navršava se 25 godina od napada na autobus "Niš ekspresa" na Kosovu
N1 Info pre 2 satajoš 15 povezanih
Važno za sve vozače teretnjaka u Srbiji! Na ovim putnim pravcima za njih važe zabrane
Telegraf pre 1 satjoš 14 povezanih