Povezane vesti
Sloba Radanović iznenadio izjavom o koleginici: „Edita me je naterala da popijem alkohol“
Nova pre 1 dan
Muzička zvezda Edita Aradinović proteklog vikenda nastupala je na otvaranju zimske sezone na najpopularnijoj srpskoj planini – Kopaoniku. Među publikom našao se i pevač Sloba Radanović, koji je pre svog nastupa u jednom tamošnjem hotelu došao da isprati… »
"Edita me je naterala da pijem alkohol" Sloba Radanović sa ženom otišao kod koleginice na nastup: "Ponelo me je..."
Blic pre 1 dan
Pevačica Edita Aradinović prošlog vikenda nastupala je na otvaranju zimske sezone na Kopaoniku. Među publikom našao se i pevač Sloba Radanović kao i njegova supruga Jelena. Sloba Radanović je i sam za vikend nastupao na Kopaoniku, ali pre svog nastupa je… »
Sloba Radanović progovorio o odnosu sa Editom. Pevač iskreno priznao: "Naterala me je da..."
Alo pre 1 dan
Pevač podelio njihove dogodovštine! Muzička zvezda Edita Aradinović proteklog vikenda nastupala je na otvaranju zimske sezone na Kopaoniku. Među publikom našao se i pevač Sloba Radanović, koji je pre svog nastupa došao da isprati Editin performans… »
Sloba Radanović priznao: Edita me je naterala da popijem alkohol
Telegraf pre 1 dan
Muzička zvezda Edita Aradinović proteklog vikenda nastupala je na otvaranju zimske sezone na najpopularnijoj srpskoj planini – Kopaoniku. Među publikom našao se i pevač Sloba Radanović, koji je pre svog nastupa u jednom tamošnjem hotelu došao da isprati… »
Sloba Radanović priznao: Edita me je naterala da popijem alkohol
Kurir pre 1 dan
Vesti dana »
Vučić odgovorio Lavrovu: Ne pada nam na pamet da bilo kome bilo šta otimamo
Vreme pre 4 satijoš 48 povezanih
Kerolajn Livit: Tramp nezadovoljan zbog odlaganja pregovora između Ukrajine i Rusije, trošimo previše vremena na priču
Euronews pre 39 minutajoš 39 povezanih