Povezane vesti
Sloba Radanović iznenadio izjavom o koleginici: „Edita me je naterala da popijem alkohol“
Nova 10.12.2025
Muzička zvezda Edita Aradinović proteklog vikenda nastupala je na otvaranju zimske sezone na najpopularnijoj srpskoj planini – Kopaoniku. Među publikom našao se i pevač Sloba Radanović, koji je pre svog nastupa u jednom tamošnjem hotelu došao da isprati… »
"Edita me je naterala da pijem alkohol" Sloba Radanović sa ženom otišao kod koleginice na nastup: "Ponelo me je..."
Blic 10.12.2025
Pevačica Edita Aradinović prošlog vikenda nastupala je na otvaranju zimske sezone na Kopaoniku. Među publikom našao se i pevač Sloba Radanović kao i njegova supruga Jelena. Sloba Radanović je i sam za vikend nastupao na Kopaoniku, ali pre svog nastupa je… »
Sloba Radanović priznao: Edita me je naterala da popijem alkohol
Telegraf 10.12.2025
Muzička zvezda Edita Aradinović proteklog vikenda nastupala je na otvaranju zimske sezone na najpopularnijoj srpskoj planini – Kopaoniku. Među publikom našao se i pevač Sloba Radanović, koji je pre svog nastupa u jednom tamošnjem hotelu došao da isprati… »
Sloba Radanović priznao: Edita me je naterala da popijem alkohol
Kurir 10.12.2025
Vesti dana »
„Jedino pravo jedinstvo nam dolazi od ove mladosti”: Završen studentski skup u Kragujevcu
Mašina pre 37 minutajoš 23 povezane
U biračkom spisku više od 500.000 građana bez naziva ulice i kućnog broja
Nedeljnik pre 9 satijoš 10 povezanih
Preminuo Milan Panić, biznismen i nekadašnji premijer SR Jugoslavije
SEEbiz pre 2 satajoš 36 povezanih