Povezane vesti

Stiglo i njegovo odobrenje Mustafa Durdžić cveta nakon pomirenja Aneli i Asmina, Maju Marinković potpuno zgazio!

Stiglo i njegovo odobrenje Mustafa Durdžić cveta nakon pomirenja Aneli i Asmina, Maju Marinković potpuno zgazio!

Alo pre 18 sati
Podržao ovaj šokantan preokret! Tokom protekle noći u rijaliti programu Elita desile su se brojne šokantne i burne stvari. Došlo je do pomirenja o kojima nismo ni sanjali, a jedno od njih jeste i pomirenje Aneli Ahmić i Asmina Durdžića. Njih dvoje su se… »
Sramota me je! Nakon što je palo pomirenje Terze i Sofije, oglasila se njena majka: Razočarala me je

Sramota me je! Nakon što je palo pomirenje Terze i Sofije, oglasila se njena majka: Razočarala me je

Kurir pre 18 sati
Tokom prošle noći Sofija Janićijević i Bora Terzić Terza rešili su da pređu preko svega i daju novu šansu svojoj ljubavi. Oni su se pomirili, ljubili su se i mazili, pa čak i završili zajedno u krevetu. Tim povom oglasila se njena majka Brankica, koja je… »
Sofija Janićijević ponizila samu sebe: Uništila majku pomirenjem sa Terzom, za Novu godinu sledi žestoko suočavanje!

Sofija Janićijević ponizila samu sebe: Uništila majku pomirenjem sa Terzom, za Novu godinu sledi žestoko suočavanje!

Alo pre 20 sati
Njena majka ne može da dođe sebi! Sinoć je u Šimanovcima održana još jedna nezaboravna žurka, koja je donela brojne šokantne momente za pratioce rijalitija. Jedno od najvećih iznenađenja večeri bilo je pomirenje Borislava Terzića Terze i Sofije… »
Asmin otpisao Aneli Ostavio je nakon vrele noći, Ahmićeva doživela veliko poniženje

Asmin otpisao Aneli Ostavio je nakon vrele noći, Ahmićeva doživela veliko poniženje

Alo pre 24 sata
Bivši supružnici su sinoć javno razmenjivali nežnosti. Nakon što su porazgovarali u spavaćoj sobi, učesnik rijaliti programa Elita, Asmin Durdžić je rekao Aneli Ahmić da se samo šalio prethodne noći i potpuno se distancirao od nje. - Slaba si na mene -… »
"Ona je naš dželat" Aneli i Asmin hteli da prave sina pa završili ispod jorgana, a sada se oglasila njena majka: Zar sa našim…

"Ona je naš dželat" Aneli i Asmin hteli da prave sina pa završili ispod jorgana, a sada se oglasila njena majka: Zar sa našim…

Kurir pre 1 dan
Tokom prethodne noći u " Eliti 9" održana je žurka za pamćenje, a tokom iste došlo je do strasnih poljubaca između Aneli Ahmić i Asmina Durdžića. Njih dvoje su nakon toga završili zajedno i u krevetu, te su rešili da prave sina, a tim povodom se hitno… »

Vesti dana »