Povezane vesti
Englezi zakazali prijeteljske mečeve pred Mundijal
Sportske.net 10.12.2025
Fudbalska reprezentacija Engleske potvrdila je svoje glavne provere uoči Svetskog prvenstva 2026. godine. Selektor Tomas Tuhel imaće poslednju priliku za uigravanje tima u martu, pre nego što objavi konačan spisak putnika za turnir koji će se održati u… »
Tuhel odabrao zanimljive rivale: Englezi zakazali prijeteljske mečeve pred Mundijal
Kurir 10.12.2025
Fudbalska reprezentacija Engleske izabrala je svoje glavne provere uoči Svetskog prvenstva 2026. godine. Selektor Tomas Tuhel imaće poslednju priliku za uigravanje tima u martu, pre nego što objavi konačan spisak putnika za turnir koji će se održati u… »
Englezi igraju sa Japanom i urugvajom: Dve uvertire za Mundijal na Vembliju
Kurir 10.12.2025
Fudbalska reprezentacija Engleske odigraće u martu naredne godine prijateljske mečeve protiv Urugvaja i Japana. Utakmica između Engleske i Urugvaja na programau je 27. marta 2026. na stadionu Vembli u Londonu od 20.45 časova. Četiri dana kasnije… »
Vesti dana »
Lazar Dinić o brutalnom napadu na njega i kolege: Tukli su me dok mi nisu polomili kosti i naterali da kažem "Aca predsednik"
Moj Novi Sad pre 59 minutajoš 8 povezanih
Stamenkovski o novom zakonu: "Roditelji-negovatelj imaće pravo na mesečnu naknadu od 65.000 dinara i uplatu poreza i doprinosa"
Blic pre 5 satijoš 20 povezanih
Počeo povratak na Mesec posle pola veka! Ljudi će prvi put u istoriji otputovati najdalje od Zemlje, a najopasnija misija tek stiže
Blic pre 15 minutajoš 55 povezanih