Povezane vesti

Pevač prišao Baki Prasetu, on ga oduvao: Jutjuber nije znao ko je, pa mu se javno izvinio: "Poslao sam mu poruku, nije mi…

Pevač prišao Baki Prasetu, on ga oduvao: Jutjuber nije znao ko je, pa mu se javno izvinio: "Poslao sam mu poruku, nije mi…

Blic pre 1 dan
Jutjuber Baka Prase istakao je da ne izlazi i da ne zna mnogo pevača koji nastupaju i koji su popularni po klubovima Bogdan Ilić uživa u vezi sa tiktokerkom Milenom Stanković Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase javno se izvinio pevaču Urošu… »
Baka Prase ponizio poznatog pevača: Stiglo ga gorko pokajanje, pa mu uputio javno izvinjenje: "Ispadam baš seljak" (video)

Baka Prase ponizio poznatog pevača: Stiglo ga gorko pokajanje, pa mu uputio javno izvinjenje: "Ispadam baš seljak" (video)

Alo pre 19 sati
Javno se izvinio na nekulturnom ponašanju. Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase javno je uputio izvinjenje pevaču Urošu Živkoviću, nakon što je doživeo neprijatnost na jednoj privatnoj proslavi. Uroš mu je prišao i pozdravio ga, a Baka mu je… »
Baka Prase se javno izvinio pevaču: Ponizio ga pred svima, pa se pokajao, sad se kune i moli za oprost: Poslao sam mu poruku…

Baka Prase se javno izvinio pevaču: Ponizio ga pred svima, pa se pokajao, sad se kune i moli za oprost: Poslao sam mu poruku…

Kurir pre 20 sati
Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase javno je uputio izvinjenje pevaču Urošu Živkoviću nakon neprijatne situacije koja se dogodila na jednoj privatnoj proslavi. Naime, Živković mu je prišao i pozdravio ga, a Baka mu je uzvratio pozdrav, ali mu… »

Vesti dana »