Povezane vesti
"Ovo je najgora godina mog života" Jelena Karleuša piznala da je ostala bez dinara i mnogo dragih ljudi!
Alo 10.12.2025
Spremna da stavi tačku na 2025. godinu! Pevačica Jelena Karleuša pojavila se na snimanju novogodišnjeg programa, te je zablistala u elegantnoj beloj toaleti. - Moram iskreno da kažem da se ja plašim pevača na gomili. Uznemirena sam ceo dan-danas, da ne… »
Velika ispovest Karleuše! Pop diva priznala da je bankrotirala, spomenula i Lukasa: Ovo mi je najgora godina, mnogi su mi…
Kurir 10.12.2025
Pevačica Jelena Karleuša jedva čeka da isprati 2025. godinu, za koju kaže da joj je bila jedna od najgorih, a priznaje i da nema nikakvu ušteđevinu. Karleuša se posle 25 godina ponovo se našla na snimanju novogodišnjeg programa sa velikim brojem kolega… »
Karleuša priznala da je bez para, nema ušteđevinu: "Kad bih pokazala bankovni račun... Stojite bolje od mene!"
Telegraf 10.12.2025
Pevačica Jelena Karleuša posle 25 godina ponovo se našla na snimanju novogodišnjeg programa Pink televizije. U Pinkovom studiju u Šimanovcima pojavila se u elegantnoj, beloj toaleti sa šeširom, a blicevi aparata nisu prestajali da sijaju kada je izašla… »
Vesti dana »
Nikola Jokić postao trener Denvera! Ameri ostali u totalnoj neverici: Pogledajte kako priča sa igračima! Gledajte tu energiju! (video)
Kurir pre 19 minutajoš 27 povezanih
I dalje vanredno situacija u 11 srpskih opština, više od 6.000 domaćinastava bez struje
BBC News pre 4 minutajoš 19 povezanih
Ovde je čak -17 stepeni: Cela Srbija osvanula sa temperaturom u minusu
Mondo pre 43 minutajoš 11 povezanih