Povezane vesti

"Ovo je najgora godina mog života" Jelena Karleuša piznala da je ostala bez dinara i mnogo dragih ljudi!

"Ovo je najgora godina mog života" Jelena Karleuša piznala da je ostala bez dinara i mnogo dragih ljudi!

Alo pre 22 sata
Spremna da stavi tačku na 2025. godinu! Pevačica Jelena Karleuša pojavila se na snimanju novogodišnjeg programa, te je zablistala u elegantnoj beloj toaleti. - Moram iskreno da kažem da se ja plašim pevača na gomili. Uznemirena sam ceo dan-danas, da ne… »
Velika ispovest Karleuše! Pop diva priznala da je bankrotirala, spomenula i Lukasa: Ovo mi je najgora godina, mnogi su mi…

Velika ispovest Karleuše! Pop diva priznala da je bankrotirala, spomenula i Lukasa: Ovo mi je najgora godina, mnogi su mi…

Kurir pre 23 sata
Pevačica Jelena Karleuša jedva čeka da isprati 2025. godinu, za koju kaže da joj je bila jedna od najgorih, a priznaje i da nema nikakvu ušteđevinu. Karleuša se posle 25 godina ponovo se našla na snimanju novogodišnjeg programa sa velikim brojem kolega… »
Karleuša priznala da je bez para, nema ušteđevinu: "Kad bih pokazala bankovni račun... Stojite bolje od mene!"

Karleuša priznala da je bez para, nema ušteđevinu: "Kad bih pokazala bankovni račun... Stojite bolje od mene!"

Telegraf pre 23 sata
Pevačica Jelena Karleuša posle 25 godina ponovo se našla na snimanju novogodišnjeg programa Pink televizije. U Pinkovom studiju u Šimanovcima pojavila se u elegantnoj, beloj toaleti sa šeširom, a blicevi aparata nisu prestajali da sijaju kada je izašla… »

Vesti dana »