Povezane vesti
Ava Karabatić trudna: „Otac deteta nije čovek koga sam želela“
Nova pre 23 sata
Starleta i bivša rijaliti učesnica Ava Karabatić danas je saopštila da je u drugom stanju. Vest je podelila na društvenim mrežama, odmah nakon što je uradila test za trudnoću. Poznata po tome da sa pratiocima deli i najlepše i najteže trenutke svog… »
Ava Karabatić trudna! Starleta se odmah oglasila, ne može da sakrije uzbuđenje: U šoku sam, test je...
Kurir pre 24 sata
Starleta i bivša rijaliti učesnica Ava Karabatić danas je saopštila da je u drugom stanju. Vest je podelila na društvenim mrežama, odmah nakon što je uradila test za trudnoću. Poznata po tome da sa pratiocima deli i najlepše i najteže trenutke svog… »
Trudna Ava Karabatić
Telegraf pre 24 sata
Starleta i bivša rijaliti učesnica, Ava Karabatić, saopštila je da je u drugom stanju. Ava se oglasila putem društvenih mreža nakon što je uradila test za trudnoću. - Trudna sam, upravo sam napravila test, u šoku sam... - napisala je Ava Karabatić na… »
Vesti dana »
Lavrov: 'Nacionalizacija NIS-a moguća pod određenim uslovima'; Vučić: 'Jedva čekam da čujem ideje Rusije'
BBC News pre 6 satijoš 48 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA - Podoljak: Kijev prihvata demilitarizovanu zonu u Donbasu; Ruske trupe preuzele kontrolu nad Severskom
RTV pre 32 minutajoš 36 povezanih