Povezane vesti
Trudna Ava Karabatić otkrila ko je otac njenog deteta: "Ne želim brak, desilo se!"
Alo pre 23 sata
Starleta otkrila detalje trudnoće! Rijaliti učesnica i starleta, Ava Karabatić nedavno je podelila sa javnošću da se nalazi u drugom stanju. Sada se oglasila i za domaće medije, te potvrdila srećne vesti. - Jeste i dalje šok i meni malo komično, ali… »
Ava Karabatić otkrila ko je otac njenog deteta! Javno priznala sve: To je moja ljubav iz mlađih dana, nisam ga želela!
Kurir pre 24 sata
Ava Karabatić oglasila se nakon što je saopštila da je u drugom stanju i otkrila detalje trudnoće, te je spomenula i oca deteta, ali je istakla da će dete odgajati bez njega. "Jeste i dalje šok i meni malo komično, ali realno. U životu sam uvek birala… »
Porođaj čeka u rijalitiju?! Ava Karabatić za Telegraf otkrila detalje trudnoće, priznala ko je otac deteta
Telegraf pre 24 sata
Starleta i bivša rijaliti igračica, Ava Karabatić, iznenadila je sve priznanjem da je u blagoslovenom stanju. Pozvali smo je kako bismo proverili ove navode, a Ava nam je potvrdila najradosnije vesti. - Ovo je bila najteža godina za mene, izgubila sam… »
Vesti dana »
Ovako su Terzić i legende Zvezde slavili u Gracu: Pogledajte fotografiju iz lože stadiona Šturma
Mondo pre 17 minutajoš 45 povezanih
Lavrov: 'Nacionalizacija NIS-a moguća pod određenim uslovima'; Vučić: 'Jedva čekam da čujem ideje Rusije'
BBC News pre 6 satijoš 48 povezanih
Pogledajte - ovako su Amerikanci izvršili desant na tanker: Eskalacija rata protiv Venecuele – ugrožena sloboda plovidbe (video)
Večernje novosti pre 1 satjoš 36 povezanih
Zelenski: Moguć sveukrajinski referendum o teritorijama; Kremlj: Seversk pod kontrolom Rusije
RTS pre 17 minutajoš 36 povezanih