Povezane vesti
Trudna Ava Karabatić otkrila ko je otac njenog deteta: "Ne želim brak, desilo se!"
Alo 10.12.2025
Starleta otkrila detalje trudnoće! Rijaliti učesnica i starleta, Ava Karabatić nedavno je podelila sa javnošću da se nalazi u drugom stanju. Sada se oglasila i za domaće medije, te potvrdila srećne vesti. - Jeste i dalje šok i meni malo komično, ali… »
Porođaj čeka u rijalitiju?! Ava Karabatić za Telegraf otkrila detalje trudnoće, priznala ko je otac deteta
Telegraf 10.12.2025
Starleta i bivša rijaliti igračica, Ava Karabatić, iznenadila je sve priznanjem da je u blagoslovenom stanju. Pozvali smo je kako bismo proverili ove navode, a Ava nam je potvrdila najradosnije vesti. - Ovo je bila najteža godina za mene, izgubila sam… »
Ava Karabatić otkrila ko je otac njenog deteta! Javno priznala sve: To je moja ljubav iz mlađih dana, nisam ga želela!
Kurir 10.12.2025
Ava Karabatić oglasila se nakon što je saopštila da je u drugom stanju i otkrila detalje trudnoće, te je spomenula i oca deteta, ali je istakla da će dete odgajati bez njega. "Jeste i dalje šok i meni malo komično, ali realno. U životu sam uvek birala… »
Vesti dana »
Vučić od svojih pristalica zatražio ubedljivu pobedu na predstojećim lokalnim izborima
Bloomberg Adria pre 21 minutajoš 20 povezanih
Iranski napadi na američke vojne baze na Bliskom istoku izazvali štetu od 800 miliona dolara
BBC News pre 1 satjoš 83 povezane
Amerika razmatra smanjenje napada na Iran, Vučić kaže da Srbija ima dovoljno rezervi nafte i gasa
BBC News pre 27 minutajoš 36 povezanih
Tužilaštvo traži pritvor za osumnjičene kod kojih je pronađeno 75 kilograma droge
Euronews pre 47 minutajoš 25 povezanih
Protest u Nišu: Ukoliko zaboravimo 16 žrtava u Novom Sadu, brojaćemo nove žrtve
Beta pre 1 satjoš 19 povezanih