Povezane vesti

"Kud sam rekla, crkla dabogda" Ceca Ražnatović se prisetila učešća u Pinkovim zvezdama: "Slušam ja Harisa Džinovića, bolje da…

"Kud sam rekla, crkla dabogda" Ceca Ražnatović se prisetila učešća u Pinkovim zvezdama: "Slušam ja Harisa Džinovića, bolje da…

Blic 10.12.2025
Ceca Ražnatović izrazila je žaljenje zbog odluke da ne podrži takmičarku u muzičkom takmičenju U emisiji "Ceca Show" otkriva ko je naterao da se tako ponaša u emisiji Regionalna zvezda Ceca Ražnatović poznata je po tome da najčešće daje glas "da" sa… »
Evo od kojeg zanata je zarađivao za hleb najpoznatiji pobednik "Pinkovih zvezda" u emisiji Ceca Show priznao: "Pre takmičenja…

Evo od kojeg zanata je zarađivao za hleb najpoznatiji pobednik "Pinkovih zvezda" u emisiji Ceca Show priznao: "Pre takmičenja…

Blic 10.12.2025
Emisija 'Ceca Show' donosi priče poznatih koje do sada nisu delili javno. Ivan Kurtić podelio je detalje o svom neobičnom početku muzičke karijere. Na Blic televiziji se upravo emituje nova epizoda emisije "Ceca Show" u kojoj ćete biti svedoci priča koje… »

Vesti dana »

Narednih dana pravo prolećno vreme

Narednih dana pravo prolećno vreme

NoviSad.com pre 58 minutajoš 20 povezanih
Danas je 8. mart, Međunarodni dan žena

Danas je 8. mart, Međunarodni dan žena

Gradski portal 018 pre 1 satjoš 11 povezanih
Bačena bomba na američku ambasadu u Oslu

Bačena bomba na američku ambasadu u Oslu

Nova pre 48 minutajoš 17 povezanih