Povezane vesti
„Moj muž i deca klanjaju pet puta dnevno“: Jelena bin Drai progovorila o životu sa šeikom
Nova pre 9 sati
Jelena bin Drai, rođena u Žablju, govori o luksuznom životu u Emiratima, porodici, veri i svakodnevici uz veliki tim koji joj pomaže. Rođena u selu Žabalj, nedaleko od Novog Sada, Jelena bin Drai danas važi za jednu od najbogatijih Srpkinja. Sa suprugom… »
Deca najbogatije Srpkinje su muslimani, klanjaju se 5 puta dnevno: Ona ostala pravoslavka, a samo sin tečno priča srpski
Mondo pre 9 sati
Jelena bin Drai je zahvaljujući udaji za milionera Saida bin Draija, postala jedna od najbogatijih Srpkinja u svetu. Iako je godinama unazad živela povučenijim životom, u poslednje vreme je prvi put progovorila o svom braku i porodici, te je tako nedavno… »
"Moja deca klanjaju pet puta dnevno", Jelena bin Drai konačno otkrila da li je promenila veru zbog šeika!
Telegraf pre 9 sati
Bivša misica Jelena Bin Drai rođena je u malom mestu Žabalj nadomak Novog Sada. Dok je gradila manekensku karijeru nije ni sanjala da će joj srce ukrasti šeik i da će imati život kao iz bajke. jedna od najbogatijih Srpkinja sa suprugom Saidom ima četvoro… »
"Moj muž i deca su muslimani, ja sam pravoslavka" Jelena se udala za šeika, a sad progovorila o životu u Dubaiju: "Klanjaju…
Blic pre 9 sati
Jelena bin Drai živi sa suprugom Saidom bin Draiem i njihovo četvoro dece u Dubaiju. Porodični život uključuje brojne aktivnosti i podršku kućnog osoblja koje putuje s njima. Jelena bin Drai, koja se udala za milionera Saida bin Draia i živi sa njim u… »
"Moj muž i deca su muslimani, ali ja sam pravoslavka" Jelena bin Drai progovorila o životu sa šeikom: Klanjaju pet puta dnevno…
Kurir pre 10 sati
Rođena u selu Žabalj, nedaleko od Novog Sada, Jelena danas važi za jednu od najbogatijih Srpkinja. Sa suprugom Saidom odgaja četvoro dece, a njihova porodična svakodnevica odvija se u luksuzu na koji su tokom godina navikli. Tokom gostovanja u jednom… »
Jelena bin Drai udata je za šejka, ali nije prešla u islam Misica prvi put otkrila da li njena deca klanjaju ili ne
Alo pre 11 sati
Jelena bin drai je pravoslavne vere iako se udala za šeika. Jelena bin Drai, prvi put je izađla u javnost i rešila je da otkrije pitanje koje se godinama provčači kroz medije, nakon udaje za milijardera Saida bin Draia, a ono glasi: Da li je Jelena uzela… »
Vesti dana »
Vučić odgovorio Lavrovu: Ne pada nam na pamet da otimamo, ako bude trebalo - Srbija će platiti
N1 Info pre 3 satajoš 47 povezanih
Otkriven motiv pucnjave u Obrenovcu! Evo zašto je Aleksandar potegao pištolj na Petra i Filipa
Kurir pre 2 satajoš 28 povezanih
Nesreća u Hrvatskoj: Troje migranata nastradalo u Savi, više od deset spašeno
BBC News pre 4 satijoš 33 povezane