Povezane vesti

Od Partizana nema odbrane, ovo je glavni razlog zašto su prvi na tabeli u Srbiji

Od Partizana nema odbrane, ovo je glavni razlog zašto su prvi na tabeli u Srbiji

Nova pre 1 sat
Fudbaleri Partizana ulaze u finiš jesenjeg dela sezone kao lideri Superlige Srbije — posle 18 kola imaju impresivnih 43 boda, dva više od Crvene zvezde, i drže prvo mesto pred poslednja dva meča u 2024. godini. U subotu od 18.30 Partizan dočekuje… »
"Svi znaju šta je moja želja..." Jovan Milošević otkrio kako je Partizan prvi na tabeli i priznao gde želi da nastavi karijeru…

"Svi znaju šta je moja želja..." Jovan Milošević otkrio kako je Partizan prvi na tabeli i priznao gde želi da nastavi karijeru…

Kurir pre 9 sati
Mladi centarfor je trenutno u Partizanu kao pozajmljeni igrač iz Štutgarta, a već neko vreme se govori o onome što bi moglo da se dogodi nakon što, na kraju 2025. godine, istekne pozajmica. Priča se o potencijalnom povratku u nemački tim, ali i o ostanku… »
Jovan Milošević: Moja želja je ostanak u Partizanu

Jovan Milošević: Moja želja je ostanak u Partizanu

Danas pre 1 dan
Fudbalski klub Partizan je trenutni lider Superlige Srbije. Tim iz Humske se nakon poraza Crvene zvezde od Vojvodine (0:1) prvi put našao na čelu domaćeg šampionata, a da ima podjednak broj odigranih utakmica kao i veliki rival. Jedan od najzaslužnijih… »

Vesti dana »