Povezane vesti

Naša folk zvezda ima 16.000 penziju, deca joj pomažu: Decenijama je na sceni, napravila kobnu grešku

Naša folk zvezda ima 16.000 penziju, deca joj pomažu: Decenijama je na sceni, napravila kobnu grešku

Mondo pre 22 dana
Pevačica Nada Obrić jednom prilikom je iskreno govorila o svojoj finansijskoj situaciji u penziji. Iako je decenijama prisutna na javnoj sceni i iza sebe ima bogatu karijeru, ona je otkrila da joj mesečno na račun stiže samo 16.000 dinara. "Negde ja… »
Naša pevačica prima penziju 16.000 dinara: "Ne znam kako bih živela od tih para da nemam decu koja mi pomažu"

Naša pevačica prima penziju 16.000 dinara: "Ne znam kako bih živela od tih para da nemam decu koja mi pomažu"

Blic pre 22 dana
Istakla je da je unapred rešila sve vezano za raspodelu imovine sa pokojnim mužem. Nada je kupila grobno mesto na Bežanijskom groblju, pored bivšeg muža s kojim ima decu. Pevačica Nada Obrić jednom prilikom je otkrila da njena penzija iznosi 16.000… »
Prima penziju 16.000 din, a važi za legendu narodne muzike! Pevačica šokirala priznanjem: "Deca mi pomažu"

Prima penziju 16.000 din, a važi za legendu narodne muzike! Pevačica šokirala priznanjem: "Deca mi pomažu"

Telegraf pre 22 dana
Pevačica Nada Obrić jedna je od javnih ličnosti koja prima najmanju penziju na estradi. Njeno mesečno primanje, kako mediji prenose, navodno je manje od prosečne penzije u Srbiji. Nada Obrić govorila je o ovoj temi jednom prilikom i tada otkrila da njena… »

Vesti dana »