Povezane vesti
Naša folk zvezda ima 16.000 penziju, deca joj pomažu: Decenijama je na sceni, napravila kobnu grešku
Mondo 11.12.2025
Pevačica Nada Obrić jednom prilikom je iskreno govorila o svojoj finansijskoj situaciji u penziji. Iako je decenijama prisutna na javnoj sceni i iza sebe ima bogatu karijeru, ona je otkrila da joj mesečno na račun stiže samo 16.000 dinara. "Negde ja… »
Naša pevačica prima penziju 16.000 dinara: "Ne znam kako bih živela od tih para da nemam decu koja mi pomažu"
Blic 11.12.2025
Istakla je da je unapred rešila sve vezano za raspodelu imovine sa pokojnim mužem. Nada je kupila grobno mesto na Bežanijskom groblju, pored bivšeg muža s kojim ima decu. Pevačica Nada Obrić jednom prilikom je otkrila da njena penzija iznosi 16.000… »
Prima penziju 16.000 din, a važi za legendu narodne muzike! Pevačica šokirala priznanjem: "Deca mi pomažu"
Telegraf 11.12.2025
Pevačica Nada Obrić jedna je od javnih ličnosti koja prima najmanju penziju na estradi. Njeno mesečno primanje, kako mediji prenose, navodno je manje od prosečne penzije u Srbiji. Nada Obrić govorila je o ovoj temi jednom prilikom i tada otkrila da njena… »
Vesti dana »
7 zaposlenih u NIS-u uhapšeno zbog pronevere: Pod sumnjom da su gorivo iz cisterne za avione pretakali u kombi
Kurir pre 36 minutajoš 22 povezane
Slobodni univerzitet Niš traži poništavanje odluke o gašenju tri departmana Filozofskog fakulteta
Serbian News Media pre 56 minutajoš 20 povezanih
Nije šej, a nije ni Nikola! Pogledajte MVP poredak koji je zapalio Ameriku:
Večernje novosti pre 16 minutajoš 36 povezanih
Tramp: Američka vojska ostaje oko Irana, upozoravam Teheran da ćemo pucati ako ne poštuje sporazum
Beta pre 2 satajoš 21 povezana
Cene nafte ponovo rastu, nakon što je Iran optužio SAD za kršenje sporazuma
NIN pre 2 satajoš 18 povezanih