Povezane vesti

Kokanović o prisluškivanju: „Primetio sam da su mediji objavljivali sadržaj mojih privatnih razgovora“

Kokanović o prisluškivanju: „Primetio sam da su mediji objavljivali sadržaj mojih privatnih razgovora“

Nedeljnik pre 13 sati
Aktivista udruženja „Ne damo Jadar“ Zlatko Kokanović kazao je danas da je u više navrata primetio da su mediji objavljivali sadržaje njegovih privatnih telefonskih razgovora i da je posumnjao da Bezbednosno-informativna agencija (BIA) prisluškuje njegov… »
Kokanović: Primetio sam da mediji objavljuju sadržaj mojih privatnih razgovora, sumnjam na prisluškivanje BIA

Kokanović: Primetio sam da mediji objavljuju sadržaj mojih privatnih razgovora, sumnjam na prisluškivanje BIA

N1 Info pre 14 sati
Aktivista udruženja "Ne damo Jadar" Zlatko Kokanović kazao je da je u više navrata primetio da su mediji objavljivali sadržaje njegovih privatnih telefonskih razgovora i da je posumnjao da Bezbednosno-informativna agencija (BIA) prisluškuje njegov… »
Kokanović o prisluškivanju: Primetio sam da su mediji objavljivali sadržaj mojih privatnih razgovora

Kokanović o prisluškivanju: Primetio sam da su mediji objavljivali sadržaj mojih privatnih razgovora

Beta pre 14 sati
Aktivista udruženja "Ne damo Jadar" Zlatko Kokanović kazao je danas da je u više navrata primetio da su mediji objavljivali sadržaje njegovih privatnih telefonskih razgovora i da je posumnjao da Bezbednosno-informativna agencija (BIA) prisluškuje njegov… »

Nova pre 14 sati
Aktivista udruženja "Ne damo Jadar" Zlatko Kokanović kazao je da je u više navrata primetio da su mediji objavljivali sadržaje njegovih privatnih telefonskih razgovora i da je posumnjao da Bezbednosno-informativna agencija (BIA) prisluškuje njegov… »

Radio sto plus pre 13 sati
On je za list Danas kazao da je bio u BIA prošle godine i da je tada bez njegovog znanja na njegov mobilni uređaj ugrađen softver za špijuniranje. “Žalosno i jadno je da država čitav svoj aparat usmeri na nas obične građane, koji se borimo za svoja… »
Agenti u kukuruzu, špijunski softver u paorskim telefonima: BIA dobija sve apsurdnije zadatke, meta su im poljoprivrednici

Agenti u kukuruzu, špijunski softver u paorskim telefonima: BIA dobija sve apsurdnije zadatke, meta su im poljoprivrednici

Danas pre 1 dan
Agenti Bezbednosno informativne agencije dobijaju sve apsurdnije zadatke, a poslednji u nizu je prisluškivanje četvorice poljoprivrednika kojima je nakon „prijateljskog razgovora“ u BIA instaliran špijunski softver NoviSpy. Prisluškivanje… »

Vesti dana »