Povezane vesti
Kokanović o prisluškivanju: „Primetio sam da su mediji objavljivali sadržaj mojih privatnih razgovora“
Nedeljnik pre 21 dana
Aktivista udruženja „Ne damo Jadar“ Zlatko Kokanović kazao je danas da je u više navrata primetio da su mediji objavljivali sadržaje njegovih privatnih telefonskih razgovora i da je posumnjao da Bezbednosno-informativna agencija (BIA) prisluškuje njegov… »
Kokanović: Primetio sam da mediji objavljuju sadržaj mojih privatnih razgovora, sumnjam na prisluškivanje BIA
N1 Info pre 22 dana
Aktivista udruženja "Ne damo Jadar" Zlatko Kokanović kazao je da je u više navrata primetio da su mediji objavljivali sadržaje njegovih privatnih telefonskih razgovora i da je posumnjao da Bezbednosno-informativna agencija (BIA) prisluškuje njegov… »
Kokanović o prisluškivanju: Primetio sam da su mediji objavljivali sadržaj mojih privatnih razgovora
Beta pre 21 dana
Aktivista udruženja "Ne damo Jadar" Zlatko Kokanović kazao je danas da je u više navrata primetio da su mediji objavljivali sadržaje njegovih privatnih telefonskih razgovora i da je posumnjao da Bezbednosno-informativna agencija (BIA) prisluškuje njegov… »
Kokanović: Primetio sam da mediji objavljuju sadržaj mojih privatnih razgovora, sumnjam na prisluškivanje BIA
Nova pre 21 dana
Aktivista udruženja "Ne damo Jadar" Zlatko Kokanović kazao je da je u više navrata primetio da su mediji objavljivali sadržaje njegovih privatnih telefonskih razgovora i da je posumnjao da Bezbednosno-informativna agencija (BIA) prisluškuje njegov… »
Kokanović o prisluškivanju: Primetio sam da su mediji objavljivali sadržaj mojih privatnih razgovora
Radio sto plus pre 21 dana
On je za list Danas kazao da je bio u BIA prošle godine i da je tada bez njegovog znanja na njegov mobilni uređaj ugrađen softver za špijuniranje. “Žalosno i jadno je da država čitav svoj aparat usmeri na nas obične građane, koji se borimo za svoja… »
Agenti u kukuruzu, špijunski softver u paorskim telefonima: BIA dobija sve apsurdnije zadatke, meta su im poljoprivrednici
Danas pre 22 dana
Agenti Bezbednosno informativne agencije dobijaju sve apsurdnije zadatke, a poslednji u nizu je prisluškivanje četvorice poljoprivrednika kojima je nakon „prijateljskog razgovora“ u BIA instaliran špijunski softver NoviSpy. Prisluškivanje… »
Vesti dana »
Poznata prva žrtva stravičnog požara: Tinejdžer (17) stradao u Švajcarskoj (foto)
Večernje novosti pre 50 minutajoš 27 povezanih
Vetrovito i toplije u Timočkoj krajini, zahlađenje i sneg tokom vikenda
Glas Zaječara pre 29 minutajoš 16 povezanih
Istraga požara u baru u Švajcarskoj: Identifikacija tela može potrajati nekoliko dana, prskalice moguć uzrok tragedije
Newsmax Balkans pre 45 minutajoš 15 povezanih
Teška saobraćajna nesreća na magistralnom putu ka Valjevu: Sudarila se dva kamiona, stradao radnik gradske čistoće
Nova pre 20 minutajoš 14 povezanih