Povezane vesti
"Prodala sam zlato..." Potresna ispovest Dragane Katić o mučnoj borbi: "25. decembra mi je krenuo košmar"
Telegraf pre 12 sati
Voditeljka Dragana Katić je televizijsko lice koje mnogi obožavaju, a navikli smo da je uvek vidimo nasmejanu. Ipak, u njenom životu nije uvek bilo tako i ona je prolazila kroz mnoge teške periode. Voditeljka je imala neverovatnu životnu borbu kada je… »
"25.Decembra mi je krenuo košmar" Velika i bolna ispovest Dragane Katić: Prodvala sam zlato da preživim, a onda sam uletela…
Kurir pre 14 sati
Voditeljka Dragana Katić imala je neverovatnu životnu borbu kada je morala da finansira lečenje svoje majke i kada je bukvalno, da bi preživela, prodala zlato iz kuće ne želeći da zajmi novac. - Prvo je imala uspešno lečenje, za četiri godine joj se… »
Vesti dana »
Lavrov: 'Nacionalizacija NIS-a moguća pod određenim uslovima'; Vučić: 'Jedva čekam da čujem ideje Rusije'
BBC News pre 6 satijoš 48 povezanih
Bugarski premijer podneo ostavku pod pritiskom masovnih protesta protiv korupcije
Vreme pre 5 satijoš 31 povezana
Pogledajte - ovako su Amerikanci izvršili desant na tanker: Eskalacija rata protiv Venecuele – ugrožena sloboda plovidbe (video)
Večernje novosti pre 1 satjoš 36 povezanih