Повезане вести
Да се најежиш! Ненад Јездић голим рукама ухватио змију, позирао с њом, па показао где је завршила: "Да је..."
Телеграф 11.12.2025
Глумац Ненад Јездић (53) живи у селу Забрдица код Ваљева са супругом и четворо деце. Он се одлучио за живот ван престонице и тако је већ годинама где ужива у сеоским пословима, једноставном животу и планинском ваздуху. На том… »
Ухватио змију за главу као од шале: Језда показао делић раскошног имања које не продаје ни за живу главу (фото)
Курир 11.12.2025
Глумац Ненад Јездић, који са супругом и четворо деце живи у селу Забрдица крај Ваљева, поделио је нове призоре са свог имања на ком годинама развија породични посао. Међу низом фотографија највише пажње изазвала је она на… »
Ненад Јездић ухватио змију голим рукама Фанови занемели, а он све урадио као да је најнормалнија ствар
Ало 11.12.2025
На Инстаграму је објавио фотографију на којој држи змију голим рукама, потпуно смирен и уз широк осмех. Глумац Ненад Јездић, који са породицом живи на свом имању у селу Забрдица код Ваљева, поново је привукао пажњу јавности –… »
(Фото) Држи змију у руци Ненад Јездић показао имање у селу код Ваљева на ком производи ракију: "Од природе смо узимали…
Блиц 11.12.2025
Одбио је понуде за продају имања, одлучивши да остане и даље улаже у његово унапређење. На Инстаграм профилу дели слике из живота на селу. Глумац Ненад Јездић живи у селу Забрдица код Ваљева са супругом и четворо деце, а… »
Вести дана »
Вучић: Ја сам аутор идеје о Генералштабу, тражио сам и да се што пре донесе лекс специјалис
Н1 Инфо пре 30 минутајош 40 повезаних
Уживо блокада граничних прелаза данас у подне Камионџије блокирају теретне прелазе у целом региону: Нећемо одустати до испуњења захтева
Блиц пре 31 минутајош 19 повезаних