Povezane vesti
Urbani vrtovi širom Srbije unapređeni novim sadržajima u okviru projekta „Niklo kao ja“
Mondo 11.12.2025
Kompanija A1 Srbija, u saradnji sa Udruženjem građana Ekonaut i lokalnim samoupravama, nastavila je i ove godine realizaciju projekta „Niklo kao ja“, čiji je fokus u 2025. godini bio na unapređenju postojećih urbanih vrtova širom Srbije. U postojećim… »
A1: Urbani vrtovi širom Srbije unapređeni novim sadržajima u okviru projekta „Niklo kao ja“
Veliki park 11.12.2025
Urbani vrtovi širom Srbije unapređeni novim sadržajima u okviru projekta „Niklo kao ja“ Klupe sa solarnim panelima, biblioteke i dodatne sadnice doneli su novu vrednost postojećim zelenim oazama Kompanija A1 Srbija, u saradnji sa Udruženjem građana… »
Vesti dana »
Putin u Kini: Dogovor o izgradnji velikog gasovoda, injekcija ruskoj privredi
BBC News pre 2 satajoš 39 povezanih
Trenutak kada je počeo pakao u Turskoj! Pojavili se novi dramatični snimci bežanije, tlo se snažno treslo dok su ljudi u panici spasavali živu glavu! (video)
Kurir pre 1 satjoš 30 povezanih
Vitkof dolazi u Rusiju: Dmitrijev najavio posetu Trampovog izaslanika: "u bliskoj budućnosti"
Blic pre 1 satjoš 24 povezane
"To je bila prioritetna preporuka ODIHR" Rasprava poslanika o amandmanima na set izbornih zakona: "Obuke izbornih komisija sprečiće bilo kakvu mogućnost za krađu izbora" (video)
Blic pre 40 minutajoš 21 povezana
Za petoro Srba uhapšenih u Gračanici određeno zadržavanje do 48 sati
Insajder pre 3 satajoš 22 povezane