Povezane vesti

Vučić najavio da će preuzeti odgovornost i pomilovati sve optužene ukoliko dođe do podizanja optužnice u vezi Generalštaba…

Vučić najavio da će preuzeti odgovornost i pomilovati sve optužene ukoliko dođe do podizanja optužnice u vezi Generalštaba…

Nedeljnik pre 6 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će u slučaju da bude podignuta optužnica u vezi projekta Generalštab, pomilovati sve koji su navodno učestvovali u malverzacijama kao i da će svu odgovornost preuzeti na sebe ali da se neće pozivati… »
Vučić najavio pomilovanje za one protiv kojih bude eventualno podignuta optužnica u slučaju 'Generalštab'

Vučić najavio pomilovanje za one protiv kojih bude eventualno podignuta optužnica u slučaju 'Generalštab'

Slobodna Evropa pre 5 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je 11. decembra da će u slučaju da bude podignuta optužnica u vezi ukidanja statusa spomenika kulture za kompleks Generalštaba u Beogradu, pomilovati sve koji su "navodno učestvovali u malverzacijama". "Neću im… »
Vučić o eventualnoj optužnici za Generalštab: „Neće imati priliku da gone druga lica, ja sam kriv“

Vučić o eventualnoj optužnici za Generalštab: „Neće imati priliku da gone druga lica, ja sam kriv“

Serbian News Media pre 6 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će u slučaju da bude podignuta optužnica u vezi projekta Generalštab, pomilovati sve koji su navodno učestvovali u malverzacijama kao i da će svu odgovornost preuzeti na sebe ali da se neće pozivati… »
Vučić: Pomilovaću sve koji budu optuženi zbog Generalštaba

Vučić: Pomilovaću sve koji budu optuženi zbog Generalštaba

Radio 021 pre 5 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će u slučaju da bude podignuta optužnica u vezi sa projektom Generalštab, "pomilovati sve koji su navodno učestvovali u malverzacijama". Naveo je i da će "svu odgovornost preuzeti na sebe". "Neću im dati… »
Vučić o eventualnoj optužnici za Generalštab: Neće imati priliku da gone druga lica, ja sam kriv

Vučić o eventualnoj optužnici za Generalštab: Neće imati priliku da gone druga lica, ja sam kriv

Novi magazin pre 6 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će u slučaju da bude podignuta optužnica u vezi projekta Generalštab, pomilovati sve koji su navodno učestvovali u malverzacijama kao i da će svu odgovornost preuzeti na sebe, ali da se neće pozivati… »

Danas pre 6 sati
"Podignite optužnicu za Generalštab protiv mene", Vučić: "Meni će to da bude kruna karijere"

"Podignite optužnicu za Generalštab protiv mene", Vučić: "Meni će to da bude kruna karijere"

Blic pre 6 sati
Aleksandar Vučić je rekao da bi voleo da ga gone u slučaju "Generalštab" jer je to "izuzetan projekat" Dodao je da će vlast podići taj deo Beograda Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da nema informaciju da hoće njega da optuže u slučaju… »
Vučić: Voleo bih da me gone za Generalštab, najružniji objekat koji je napravljen u Srbiji

Vučić: Voleo bih da me gone za Generalštab, najružniji objekat koji je napravljen u Srbiji

Nova pre 10 sati
Aleksandar Vučič uključio se za TV Prva, "sa oboda Niša", prema sopstvenom priznanju, a kako je rekao, Nišem će pročetati večeras. Između ostalog, govorio je o Generalštabu. Kazao je kako bi "bilo fer da tu optužnicu za Generalštab podignu protiv njega"… »
Vučić o rušenju Generalštaba: Ukazao šta je ideja

Vučić o rušenju Generalštaba: Ukazao šta je ideja

Telegraf pre 11 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da nema informaciju da hoće njega da optuže u slučaju " Generalštab", ali je dodao da bi bilo fer da se ta optužnica podigne protiv njega, a ne drugih, jer bi to i formalno-pravno pokazalo kako je bio… »
Vučić: Podignite optužnicu za "Generalštab" protiv mene, ne obmanjujte javnost

Vučić: Podignite optužnicu za "Generalštab" protiv mene, ne obmanjujte javnost

Euronews pre 11 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da nema informaciju da hoće njega da optuže u slučaju "Generalštab", ali je dodao da bi bilo fer da se ta optužnica podigne protiv njega, a ne drugih, jer bi to i formalno-pravno pokazalo kako je bio… »

Vesti dana »