Povezane vesti
Vučić najavio da će preuzeti odgovornost i pomilovati sve optužene ukoliko dođe do podizanja optužnice u vezi Generalštaba…
Nedeljnik pre 21 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će u slučaju da bude podignuta optužnica u vezi projekta Generalštab, pomilovati sve koji su navodno učestvovali u malverzacijama kao i da će svu odgovornost preuzeti na sebe ali da se neće pozivati… »
Vučić najavio pomilovanje za one protiv kojih bude eventualno podignuta optužnica u slučaju 'Generalštab'
Slobodna Evropa pre 20 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je 11. decembra da će u slučaju da bude podignuta optužnica u vezi ukidanja statusa spomenika kulture za kompleks Generalštaba u Beogradu, pomilovati sve koji su "navodno učestvovali u malverzacijama". "Neću im… »
Vučić: Pomilovaću sve koji budu optuženi zbog Generalštaba
Radio 021 pre 20 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će u slučaju da bude podignuta optužnica u vezi sa projektom Generalštab, "pomilovati sve koji su navodno učestvovali u malverzacijama". Naveo je i da će "svu odgovornost preuzeti na sebe". "Neću im dati… »
Vučić o eventualnoj optužnici za Generalštab: Neće imati priliku da gone druga lica, ja sam kriv
Novi magazin pre 20 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će u slučaju da bude podignuta optužnica u vezi projekta Generalštab, pomilovati sve koji su navodno učestvovali u malverzacijama kao i da će svu odgovornost preuzeti na sebe, ali da se neće pozivati… »
Vučić o eventualnoj optužnici za Generalštab: „Neće imati priliku da gone druga lica, ja sam kriv“
Serbian News Media pre 20 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će u slučaju da bude podignuta optužnica u vezi projekta Generalštab, pomilovati sve koji su navodno učestvovali u malverzacijama kao i da će svu odgovornost preuzeti na sebe ali da se neće pozivati… »
Vučić o eventualnoj optužnici za Generalštab: Neće imati priliku da gone druga lica, ja sam kriv
Danas pre 20 dana
"Podignite optužnicu za Generalštab protiv mene", Vučić: "Meni će to da bude kruna karijere"
Blic pre 20 dana
Aleksandar Vučić je rekao da bi voleo da ga gone u slučaju "Generalštab" jer je to "izuzetan projekat" Dodao je da će vlast podići taj deo Beograda Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da nema informaciju da hoće njega da optuže u slučaju… »
Vučić: Voleo bih da me gone za Generalštab, najružniji objekat koji je napravljen u Srbiji
Nova pre 21 dana
Aleksandar Vučič uključio se za TV Prva, "sa oboda Niša", prema sopstvenom priznanju, a kako je rekao, Nišem će pročetati večeras. Između ostalog, govorio je o Generalštabu. Kazao je kako bi "bilo fer da tu optužnicu za Generalštab podignu protiv njega"… »
Vučić o rušenju Generalštaba: Ukazao šta je ideja
Telegraf pre 21 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da nema informaciju da hoće njega da optuže u slučaju " Generalštab", ali je dodao da bi bilo fer da se ta optužnica podigne protiv njega, a ne drugih, jer bi to i formalno-pravno pokazalo kako je bio… »
Vučić: Podignite optužnicu za "Generalštab" protiv mene, ne obmanjujte javnost
Euronews pre 21 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da nema informaciju da hoće njega da optuže u slučaju "Generalštab", ali je dodao da bi bilo fer da se ta optužnica podigne protiv njega, a ne drugih, jer bi to i formalno-pravno pokazalo kako je bio… »
Vesti dana »
Desetine mrtvih tokom novogodišnje proslave u švajcarskom skijalištu
Vreme pre 7 minutajoš 66 povezanih
Šta tačno znači licenca koju je dobio NIS? Oglasila se Naftna industrija Srbije, rafinerija kreće da radi! Ovo su detalji
Blic pre 43 minutajoš 28 povezanih
Vremenska prognoza za četvrtak 1. januar 2026: Danas umereno oblačno, temperatura do 10
Beta pre 3 satajoš 27 povezanih