Povezane vesti

Vučić o Željko Obradoviću i Zvezdi: Živ sam se pojeo, zvao sam tri puta Terzića

Vučić o Željko Obradoviću i Zvezdi: Živ sam se pojeo, zvao sam tri puta Terzića

Danas pre 50 minuta
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se medijima u Nišu, koji je posetio zbog otvaranje fabrike. Dotakao se i nekih aktuelnih dešavanja u sportu, pre svega odlaska Željka Obradovića sa klupe Partizana. – Svakome sam kriv za sve. Kriv sam i za… »
Vučić: Pomogao sam da Obradović dođe u Partizan, zvao sam Terzića

Vučić: Pomogao sam da Obradović dođe u Partizan, zvao sam Terzića

Sport klub pre 3 sata
Aleksandar Vučić, predsednik Republike Srbije, često u svojim brojnim intervjuima i obraćanjima javnosti u Srbiji voli da se dotakne i sportskih tema. Kako sam priznaje veliki navijač sa Severa i ljubitelj crveno-belih boja, potencira svoju ulogu u… »
Vučić otkrio poruku koju mu je Peđa Mijatović poslao: Potpredsednik Partizana oduševio predsednika Srbije

Vučić otkrio poruku koju mu je Peđa Mijatović poslao: Potpredsednik Partizana oduševio predsednika Srbije

Telegraf pre 4 sati
Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, obratio se medijima iz Niša, gde se dotakao i nekih sportskih tema, gde je sarkastično odgovorio mnogim kritičarima koji u njemu vide krivca za sve loše u srpskom sportu. Vučić je otkrio i da je nedavno imao… »
Predsednik Aleksandar Vučić otkrio! Evo za šta ga je Peđa Mijatović "optužio", pomenuo i Željka Obradovića

Predsednik Aleksandar Vučić otkrio! Evo za šta ga je Peđa Mijatović "optužio", pomenuo i Željka Obradovića

Večernje novosti pre 3 sata
Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, izašao je pred medije u Nišu, gde je je trenutno zbog otvaranja fabrike, a tokom obraćanja je kratko prešao i na sportski teren, i sarkastično odgovorio svim kritičarima koji u njemu vide krivca za sve loše što se… »
Brutalan sarkazam Vučića: "Kriv sam za Željka Obradovića, Mijatovu prečku, namestio sam poraz Zvezde..."

Brutalan sarkazam Vučića: "Kriv sam za Željka Obradovića, Mijatovu prečku, namestio sam poraz Zvezde..."

Telegraf pre 4 sati
Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, izašao je pred medije u Nišu, gde je je trenutno zbog otvaranja fabrike, a tokom obraćanja je kratko prešao i na sportski teren, i sarkastično odgovorio svim kritičarima koji u njemu vide krivca za sve loše što se… »

Vesti dana »