Povezane vesti

Naš pevač slomljen zbog očeve smrti: Oprostio se od njega bolnim scenama (video)

Naš pevač slomljen zbog očeve smrti: Oprostio se od njega bolnim scenama (video)

Alo pre 1 sat
Stefan je pokazao emocije koje, kako kaže, nikada neće izbledeti. Bivši učesnik Zvezda Granda, Stefan Kosmajac, oprostio se od svog oca, legendarnog muzičara Mladena Kosmajca, potresnim rečima koje su duboko dirnule javnost. Uz poslednji video snimak… »
Pevačica slomljena zbog smrti Kosmajca: Emotivnim rečima se oprostila od kolege

Pevačica slomljena zbog smrti Kosmajca: Emotivnim rečima se oprostila od kolege

Alo pre 6 sati
Trag koji je Mladen ostavio u svetu muzike živeće večno. Umro je Mladen Kosmajac, otac pevača Stefana i Radeta Kosmajca. Legendarni pevač je preminuo u 83. godini. Od njega se putem društvenih mreža najpre oprostila njegova porodica, a sada poruke… »
"Poslednje zbogom divnom čoveku", pevačica se oprostila od Kosmajca na ovaj način

"Poslednje zbogom divnom čoveku", pevačica se oprostila od Kosmajca na ovaj način

Telegraf pre 6 sati
Umro je Mladen Kosmajac, otac pevača Stefana i Radeta Kosmajca. Legendarni pevač je preminuo u 83. godini. Od njega se putem društvenih mreža najpre oprostila njegova porodica, a sada poruke saučešća stižu sa svih strana. Putem Instagrama se oglasila… »
Tuga u domu Radeta Kosmajca: Pevač objavio najtužnije vesti i uputio potresne reči: Za mene ćeš uvek biti jako blizu...

Tuga u domu Radeta Kosmajca: Pevač objavio najtužnije vesti i uputio potresne reči: Za mene ćeš uvek biti jako blizu...

Kurir pre 7 sati
Za porodicu Kosmajac danas je jako tužan dan. Naime, Rade i Stefan Kosmajac oglasili su se na društvenim mrežava i objavili bolne vesti. - Oče, hvala ti za sve što me naučio, pokazao, preneo, ne samo muzički, već kao čoveku, da nije bilo tebe ne bih ni… »
(Video) Poslednji snimak pevača Mladena Kosmajca Sinovi mu ispunili poslednju želju: "Hteo je da mu sviramo i pevamo te večeri"…

(Video) Poslednji snimak pevača Mladena Kosmajca Sinovi mu ispunili poslednju želju: "Hteo je da mu sviramo i pevamo te večeri"…

Blic pre 8 sati
Njegov doprinos svetu muzike i podrška sinovima u njihovim muzičkim karijerama ostaće nezaboravni. Sin Stefan je podelio sećanja na očevu podršku i savetovanje tokom njihovih muzičkih putovanja. Pevač Mladen Kosmajac je umro u 83. godini, a od njega se… »
Umro Mladen Kosmajac, sin se oprostio bolnim rečima

Umro Mladen Kosmajac, sin se oprostio bolnim rečima

Alo pre 9 sati
Umro Mladen Kosmajac. Umro je Mladen Kosmajac, otac Stefana i Radeta Kosmajca, koji su se povodom smrti otaca oglasili na društvenim mrežama. - Oče, hvala ti za sve što msi me naučio, pokazao, preneo, ne samo muzički, već kao čoveku, da nije bilo tebe ne… »
Poslednji snimak iz doma Kosmajca: Pred smrt poželeo da mu sinovi sviraju i pevaju, ležao okružen najmilijima

Poslednji snimak iz doma Kosmajca: Pred smrt poželeo da mu sinovi sviraju i pevaju, ležao okružen najmilijima

Telegraf pre 9 sati
Javnost je danas zatekla vest da je preminuo pevač Mladen Kosmajac, otac Stefana i Radeta Kosmajca. Rade Kosmajac se oglasio ovim tužnim povodom putem društvene mreže Instagram. - Oče moj, hvala ti za sve što si me naučio, pokazao, preneo ne samo… »
Umro pevač Mladen Kosmajac, otac "Zvezde Granda", preminuo u 83. godini

Umro pevač Mladen Kosmajac, otac "Zvezde Granda", preminuo u 83. godini

Blic pre 9 sati
Značajan trag koji je Kosmajac ostavio u muzici i podršci sinovima, prepoznat je i cenjen. Mladen je rođen 1942. godine i odrastao u Nemenikućama, i otac je poznatih pevača Umro je Mladen Kosmajac otac Stefana i Radeta Kosmajca, koji su se ovim bolnim… »
Umro čuveni Kosmajac: Pevač i otac Zvezde Granda preminuo u 83. godini

Umro čuveni Kosmajac: Pevač i otac Zvezde Granda preminuo u 83. godini

Mondo pre 9 sati
Umro je Mladen Kosmajac otac Stefana i Radeta Kosmajca, koji su se ovim bolnim povodom oglasili na društvenim mrežama. Braća ne kriju tugu zbog gubitka voljenog oca, a prvi se na društvenim mrežama tužnim povodom oglasio Rade Kosmajac. - Poslednji… »
Preminuo pevač Kosmajac

Preminuo pevač Kosmajac

B92 pre 9 sati
Mladen Kosmajac, otac Stefana i Radeta Kosmajca, učesnika "Zvezvde granda", preminuo je danas, saopštili su na društvenim mrežama. Braća ne kriju tugu zbog gubitka voljenog oca, a prvi se na društvenim mrežama tužnim povodom oglasio Rade Kosmajac… »
Umro Mladen Kosmajac

Umro Mladen Kosmajac

Telegraf pre 9 sati
Umro je Mladen Kosmajac, otac Stefana i Radeta Kosmajca, koji su se ovim bolnim povodom oglasili na društvenim mrežama. Braća ne kriju tugu zbog gubitka voljenog oca, a prvi se na društvenim mrežama tužnim povodom oglasio Rade Kosmajac. - Poslednji… »

Vesti dana »