Povezane vesti

Brutalan okršaj bivših partnera: Asmin sasuo Aneli sve u lice, završili svaki kontakt: "Ne znam zašto sam te ljubio"

Brutalan okršaj bivših partnera: Asmin sasuo Aneli sve u lice, završili svaki kontakt: "Ne znam zašto sam te ljubio"

Alo pre 3 sata
Istakao je da nema emocije prema bivšoj partnerki. U toku je emisija ''Pitanja gledalaca'', voditeljka Maša Mihailović pročitala je naredno pitanje za Aneli Ahmić. - Lavice naša lepa, udri po svima i vodimo te dostojanstveno do trona - glasila je… »
Aneli i Asmin imali intimne odnose! Šokirali priznanjem, pa progovorili o bebi i imenu: Neviđeni obrt u Eliti!

Aneli i Asmin imali intimne odnose! Šokirali priznanjem, pa progovorili o bebi i imenu: Neviđeni obrt u Eliti!

Kurir pre 5 sati
Aneli Ahmić i Asmin Durdžić su priznali da su imali intimne odnose. Ovom prilikom su progovorili o prinovi, a on je otkrio da je preboleo Staniju Dobrojević. Naime, pre neko veče Aneli Ahmić i Asmin Durdžić su zajedno završili u krevetu, a on joj je… »
Stavljena je tačka: Asmin Durdžić doneo konačnu odluku kada je ona u pitanju, a svi su mislili da će biti zajedno

Stavljena je tačka: Asmin Durdžić doneo konačnu odluku kada je ona u pitanju, a svi su mislili da će biti zajedno

Alo pre 6 sati
Istakao je da ga ona ne zanima kao žena. U toku emisije ''Pitanja gledalaca'', voditeljka Maša Mihailović pročitala je naredno pitanje za Asmina Durdžića. - Pričaš da voliš Maju, a onda završiš ispod dva pokrivača sa dve različite osobe u dva kreveta. Da… »
Oglasila se Stanija, evo šta je poručila nakon Asminove izjave da je više ne voli: "Takva ljubav se..."

Oglasila se Stanija, evo šta je poručila nakon Asminove izjave da je više ne voli: "Takva ljubav se..."

Telegraf pre 7 sati
Situacija između Asmina Durdžića i Aneli Ahmić ovih dana je u fokusu budući da varnice sevaju poslednja dva dana od žurke i od kad su zajedno završili ispod pokrivača. Iako su na početku negirali i svoja osećanja i da se nešto među njima uopšte dogodilo… »
"Takva ljubav jednom rađa se" Nakon Asminovog priznanja da više ne voli Staniju, starleta ovim potezom svima zapušila usta…

"Takva ljubav jednom rađa se" Nakon Asminovog priznanja da više ne voli Staniju, starleta ovim potezom svima zapušila usta…

Alo pre 7 sati
Oglasila se iz Majamija i poslala jasnu poruku! Tokom sinoćnje emisije ''Pitanja gledalaca'' Asmin Durdžić otkrio je da nema više emocija prema Staniji Dobrojević, te otkrio zbog čega se to desilo. - Napolju je sve to počelo. Desilo se jednostavno. Mnogo… »
"Prestao sam da je volim..." Asmin progovorio o raskidu sa Stanijom, ona se odmah oglasila na Instagramu

"Prestao sam da je volim..." Asmin progovorio o raskidu sa Stanijom, ona se odmah oglasila na Instagramu

Kurir pre 8 sati
Asmin Durdžić nakon sve prisnijeg odnosa sa Aneli Ahmić, priznao je tokom sinoćnje emisije kada je i zašto prestao da voli Staniju Dobrojević. Asmin je u Elitu ušao kao zauzet muškarac koji je gotovo dve godine bio sa Stanijom, ali nakon samo nekoliko… »
"Takva ljubav jednom rađa se" Stanija se oglasila nakon što je Asmin rekao da je prestao da je voli, jednim potezom pokazala…

"Takva ljubav jednom rađa se" Stanija se oglasila nakon što je Asmin rekao da je prestao da je voli, jednim potezom pokazala…

Blic pre 8 sati
Njen video je bio praćen pesmom Nataše Bekvalac 'Izlečena' Aneli bio intiman sa Aneli Stanija Dobrojević se oglasila nakon što je Asmin Durdžić priznao da je prestao da je voli. On se u Zadruzi 9 Eliti pomirio sa bivšom ženom Aneli Ahmić sa kojom ima… »
Aneli i Asmin priznali da su imali intimne odnose, pa progovorili o bebi i imenu: "Prestao sam da volim Staniju"

Aneli i Asmin priznali da su imali intimne odnose, pa progovorili o bebi i imenu: "Prestao sam da volim Staniju"

Blic pre 10 sati
Asmin je izrazio želju da imaju sina kojeg bi nazvao Armando, dok Aneli ne podržava taj izbor imena. Oboje su jasno rekli da situacija iz prošle noći neće ponoviti i da neće nastaviti pripreme za dete. Aneli Ahmić i Asmin Durdžić su priznali da su imali… »
Šok! Aneli i Asmin priznali da su imali intimne odnose! On priznao: "Staniju sam prestao da volim"

Šok! Aneli i Asmin priznali da su imali intimne odnose! On priznao: "Staniju sam prestao da volim"

Telegraf pre 10 sati
Aneli Ahmić i Asmin Durdžić su priznali da su imali intimne odnose. Iako su pre neko veče negirali to, te je Ahmićeva pokušavala sve vreme da se opravda, izgleda da se pre neko veče na žurci desilo više od onoga što se videlo na tv ekranima. Oni su sada… »
"Zar sa našim krvnikom?!" Anelina majka očajna zbog njene "akcije" sa Asminom: Grofica se hitno oglasila

"Zar sa našim krvnikom?!" Anelina majka očajna zbog njene "akcije" sa Asminom: Grofica se hitno oglasila

Telegraf pre 21 sat
Iako nije došlo do zvaničnog pomirenja između Aneli Ahmić i Asmina Durdžića, varnice među njima neprestano lete. Tokom žurke koja je prethodne noći održana u Eliti došlo je do strasnih poljubaca između njih dvoje. Bivši supružnici su nakon toga završili… »

Vesti dana »