Povezane vesti
"Da sam ostao u Sarajevu, ne bih bio živ" Nele Karajlić opisao stanje pre raspada Jugoslavije: "Bilo je katastrofalno mnogo…
Kurir 11.12.2025
Teško je govoriti o jugoslovenskom rokenrolu, a da se ne pomene Nenad Janković, svima poznatiji kao Nele Karajlić. Kao jedan od ključnih članova legendarnog benda "Zabranjeno pušenje", Nele je ostavio neizbrisiv trag na muzičkoj i kulturnoj sceni… »
"Sarajevo je izmišljen grad, mi pevali o junacima, oni uhvatili oružje": Nele priznao da ne bi bio živ da je ostao
Mondo 11.12.2025
Teško je govoriti o jugoslovenskom rokenrolu, a da se ne pomene Nenad Janković, svima poznatiji kao Nele Karajlić. Kao jedan od ključnih članova legendarnog benda "Zabranjeno pušenje", Nele je ostavio neizbrisiv trag na muzičkoj i kulturnoj sceni… »
Vesti dana »
Desetine hiljada ljudi beže od požara u Francuskoj, u Španiji vanredna situacija
Biznis.rs pre 2 satajoš 33 povezane
Vremenska prognoza za nedelju, 26. jul: Pretežno sunčano i toplije, uveče kratkotrajna kiša
Danas pre 5 satijoš 24 povezane
Velike razlike u platama u Srbiji: Programeri na vrhu, uslužne delatnosti na dnu
Insajder pre 16 minutajoš 16 povezanih
Muškarac uhapšen zbog prevare: Zvao građane, govorio da su im bližnji imali nezgodu i tražio novac
Moj Novi Sad pre 26 minutajoš 16 povezanih
Gužva na graničnom prelazu Horgoš: Na ulazu u Srbiju čeka se 30 minuta, kolone se neprestano formiraju
Newsmax Balkans pre 21 minutajoš 15 povezanih