Povezane vesti

Operisana Milica Dabović: „Bila sam u teškim bolovima 12 dana“

Operisana Milica Dabović: „Bila sam u teškim bolovima 12 dana“

Nova 11.12.2025
Bivša košarkašica Milica Dabović otkrila je da je imala zdravstvenih problema zbog kojih je morala da se javi u zdravstvenu ustanovu. Milica Dabović otkrila je da je morala da poseti lekara, a iako nije detaljisala o čemu je reč, kaže da je sada sve u… »
Milica Dabović hitno operisana: Bivša košarkašica 12 dana bila u bolovima!

Milica Dabović hitno operisana: Bivša košarkašica 12 dana bila u bolovima!

Alo 11.12.2025
Kako je dalje otkrila, imala je operaciju vilice. Bivša košarkašica, Milica Dabović, otkrila je da je imala zdravstvenih problema zbog kojih je morala da se javi u zdravstvenu ustanovu. Kako tvrdi, sada je sve u redu, ali je gotovo dve nedelje imala… »
Operisana Milica Dabović otkrila detalje intervencije: "12 dana sam bila u teškim bolovima"

Operisana Milica Dabović otkrila detalje intervencije: "12 dana sam bila u teškim bolovima"

Blic 11.12.2025
Milica Dabović je morala da zatraži lekarsku pomoć zbog zdravstvenih problema. Nakon oporavka, izjavila je da se oseća dobro i da je intervencija bila uspešna. Bivša košarkašica Milica Dabović otkrila je da je imala zdravstvenih problema zbog kojih je… »
Operisana Milica Dabović: "12 dana sam bila u teškim bolovima" VIDEO

Operisana Milica Dabović: "12 dana sam bila u teškim bolovima" VIDEO

B92 11.12.2025
Bivša košarkašica Milica Dabović objavila je na društvenim mrežama da je prošla tešku operaciju i da se tek oporavlja od bolova koji su trajali danima. Milica Dabović navela je da je morala da poseti lekara i da je imala operaciju vilice, ali je sada… »
Operisana Milica Dabović: "12 dana, od jutra do mraka, u strašnim bolovima..."

Operisana Milica Dabović: "12 dana, od jutra do mraka, u strašnim bolovima..."

Telegraf 11.12.2025
Bivša košarkašica Milica Dabović otkrila je da je imala zdravstvenih problema zbog kojih je morala da se javi u zdravstvenu ustanovu. Iako je sada sve u redu, Dabovićeva je otkrila da je trpila strabolove. Zbog tegoba sa kojima se suočavala morala je da… »

Vesti dana »