Povezane vesti

Isplivale fotografije iz doma Nataše Bekvalac Zavirite na proslavu rođendana njene majke, a tu je i Hana Ikodinović! (foto)

Isplivale fotografije iz doma Nataše Bekvalac Zavirite na proslavu rođendana njene majke, a tu je i Hana Ikodinović! (foto)

Alo pre 2 sata
Hana na mrežama podelila trenutke sa porodične proslave! Majka Nataše Bekvalac, Mira Bekvalac, danas proslavlja 73. rođendan. Natašina ćerka,Hana Ikodinović, na mrežama je podelila trenutke sa porodične proslave. Hana je snimila Miru kako duva svećice, a… »
Zavirite na porodično slavlje Nataše Bekvalac Hana usnimila emotivni trenutak, baka Mira okružena naslednicama - Danas je njen…

Zavirite na porodično slavlje Nataše Bekvalac Hana usnimila emotivni trenutak, baka Mira okružena naslednicama - Danas je njen…

Kurir pre 4 sati
Mira Bekvalac, majka muzičke zvezde Nataše Bekvalac, proslavlja 73. rođendan, a pevačicina ćerka, Hana Ikodinović, na mrežama je podelila trenutke sa porodične proslave. Naime, Mirina unuka ju je snimila kako duva svećice, a uz snimak je baki čestitala… »
Zavirite na slavlje kod Nataše Bekvalac: Njena majka danas proslavlja rođendan, Hana podelila snimak iz porodičnog doma (video)…

Zavirite na slavlje kod Nataše Bekvalac: Njena majka danas proslavlja rođendan, Hana podelila snimak iz porodičnog doma (video)…

Blic pre 5 sati
Nataša Bekvalac je majci emotivno čestitala rođendan uz dirljive reči Pevačica je jako vezana za majku koja joj je najstroži kritičar Majka Nataše Bekvalac, Mira Bekvalac, danas proslavlja 73. rođendan. Natašina ćerka,Hana Ikodinović, na mrežama je… »
Slavlje u domu Nataše Bekvalac! Pevačica ne krije sreću, za njenu porodicu je danas poseban dan: Mojoj kraljici...

Slavlje u domu Nataše Bekvalac! Pevačica ne krije sreću, za njenu porodicu je danas poseban dan: Mojoj kraljici...

Kurir pre 5 sati
Nataša Bekvalac danas ima poseban povod za slave. Na Instagramu je svojoj majci Miri čestitala rođendan i objavila fotografiju iz detinjstva. Pevačica je objavila sliku kada je bila beba i to u naručju svoje majke, te joj se obratila emotivnim rečima. -… »
Slavlje u porodici Bekvalac, Hana podelila emotivan snimak: Od nje su nasledile lepotu, ona gazi osmu deceniju

Slavlje u porodici Bekvalac, Hana podelila emotivan snimak: Od nje su nasledile lepotu, ona gazi osmu deceniju

Telegraf pre 4 sati
Majka Nataše Bekvalac, Mira Bekvalac, danas proslavlja 73. rođendan. Natašina ćerka,Hana Ikodinović, na mrežama je podelila trenutke sa porodične proslave. Unuka Hana je snimila baka Miru kako duva svećice, a uz snimak je baki čestitala javno divan dan… »
"Moja kraljice" slavlje u porodici Nataše Bekvalac, pevačica nikad emotivnija! (foto)

"Moja kraljice" slavlje u porodici Nataše Bekvalac, pevačica nikad emotivnija! (foto)

Alo pre 6 sati
Radosne vesti objavila na društvenim mrežama! Nataša Bekvalac danas ima poseban razlog za slavlje. Njemoj majci Miri je danas rođendan, a pevačica joj je uputila dirljivu poruku putem svog Instagrama. Bekvalčeva je objavila fotografiju kada je bila beba… »
Slavlje u domu Bekvalčevih! Nataša Bekvalac emotivna do suza- Mojoj kraljici je danas rođendan

Slavlje u domu Bekvalčevih! Nataša Bekvalac emotivna do suza- Mojoj kraljici je danas rođendan

Story pre 9 sati
Nataša Bekvalac stalno ističe da joj je porodica - sestre Kristina i Dragana i roditelji Mira i Dragoljub - pravo utočiste i oslonac za sve lepe ali i teške momente. U domu pevalice danas vlada posebno raspoloženje – njena mama slavi rođendan, a Nataša… »
(Foto) Veliko slavlje u domu Nataše Bekvalac! Objavila fotografiju zbog koje ćete se raznežiti: "Mojoj mamici, mojoj kraljici"…

(Foto) Veliko slavlje u domu Nataše Bekvalac! Objavila fotografiju zbog koje ćete se raznežiti: "Mojoj mamici, mojoj kraljici"…

Blic pre 10 sati
Nataša je prenela da su joj deca prioritet u životu, ispred karijere. Podelila je zajedničku fotografiju s majkom i izrazila svoja osećanja. Nataša Bekvalac čestitala je svojoj mami Miri rođendan. Ona je podelila njihovu zajedničku fotografiju i ostavila… »

Vesti dana »