Povezane vesti
Srećko Đukić: Spoljna politika nam je propala, Vučić u Briselu tražio spas za ekonomsku katastrofu
N1 Info 11.12.2025
Uveren sam da je Vučić u Brisel išao da traži spas za ekonomsku katastrofu koja se Srbiji sprema, imajući u vidu da ostajemo bez nafte i naftnih derivata, a da nam je nad glavom i problem gasa, ocenjuje nekadašnji diplomata Srećko Đukić. Dodaje da uprkos… »
Đukić: Spoljna politika nam je propala, Vučić u Briselu tražio spas za ekonomsku katastrofu koja se sprema Srbiji
N1 Info 11.12.2025
Uveren sam da je Vučić u Brisel išao da traži spas za ekonomsku katastrofu koja se Srbiji sprema, imajući u vidu da ostajemo bez nafte i naftnih derivata, a da nam je nad glavom i problem gasa, ocenjuje nekadašnji diplomata Srećko Đukić. Dodaje da uprkos… »
Đukić: Vučić u Brisel išao da traži spas za ekonomsku katastrofu u Srbiji, jer smo u strahovitom ćorsokaku
Radio 021 11.12.2025
Uveren sam da je Vučić u Brisel išao da traži spas za ekonomsku katastrofu koja se Srbiji sprema, imajući u vidu da ostajemo bez nafte i naftnih derivata, a da nam je nad glavom i problem gasa. Tako za N1 ocenjuje nekadašnji diplomata Srećko Đukić… »
Vesti dana »
Macut apelovao na građane da štede struju: Zbog vrućina i niskog vodostaja ugrožen energetski sistem
Euronews pre 4 satijoš 53 povezane
BLISKOISTOČNI SUKOB - Arakči: Pregovori Irana i Omana o Ormuzu u završnoj fazi; OPEK+ povećava proizvodne kvote
RTV pre 54 minutajoš 51 povezana
Rasim Ljajić više nije predsednik Socijaldemokratske partije Srbije, zamenio ga reditelj Jug Radivojević
Morava info pre 2 satajoš 27 povezanih
Mladi košarkaši Srbije deveti na evropskom prvenstvu: Na kraju "orlići" savladali Litvaniu posle preokreta
Dnevnik pre 19 minutajoš 27 povezanih