Povezane vesti
Srećko Đukić: Spoljna politika nam je propala, Vučić u Briselu tražio spas za ekonomsku katastrofu
N1 Info 11.12.2025
Uveren sam da je Vučić u Brisel išao da traži spas za ekonomsku katastrofu koja se Srbiji sprema, imajući u vidu da ostajemo bez nafte i naftnih derivata, a da nam je nad glavom i problem gasa, ocenjuje nekadašnji diplomata Srećko Đukić. Dodaje da uprkos… »
Đukić: Spoljna politika nam je propala, Vučić u Briselu tražio spas za ekonomsku katastrofu koja se sprema Srbiji
N1 Info 11.12.2025
Uveren sam da je Vučić u Brisel išao da traži spas za ekonomsku katastrofu koja se Srbiji sprema, imajući u vidu da ostajemo bez nafte i naftnih derivata, a da nam je nad glavom i problem gasa, ocenjuje nekadašnji diplomata Srećko Đukić. Dodaje da uprkos… »
Đukić: Vučić u Brisel išao da traži spas za ekonomsku katastrofu u Srbiji, jer smo u strahovitom ćorsokaku
Radio 021 11.12.2025
Uveren sam da je Vučić u Brisel išao da traži spas za ekonomsku katastrofu koja se Srbiji sprema, imajući u vidu da ostajemo bez nafte i naftnih derivata, a da nam je nad glavom i problem gasa. Tako za N1 ocenjuje nekadašnji diplomata Srećko Đukić… »
Vesti dana »
Počela vanredna sednica Vlade, očekuje se da Macut traži raspuštanje Skupštine
Beta pre 5 minutajoš 53 povezane
Tragedija kakva se ne pamti: Poznat identitet nastradalih motociklista kod Ljiga, mlađa žena teško povređena
RINA pre 1 satjoš 37 povezanih
(Foto) Prijava za pomoć od 6.000 dinara do 21. septembra: Kako izgleda procedura
Newsmax Balkans pre 35 minutajoš 95 povezanih
Džared Kušner progovorio o sastanku sa Putinom: "Bilo je mnogo pitanja"
Blic pre 49 minutajoš 39 povezanih