Povezane vesti

Toni Cetinski u šoku: Evo šta je dobio od Novaka Đokovića

Toni Cetinski u šoku: Evo šta je dobio od Novaka Đokovića

Svet & Skandal pre 4 sati
Poznati pevač Toni Certinski dobio je poklon koji mu je obećao Novak Đoković, slavni srpski teniser, a u pitanju je reket. Toni nije sakrio oduševljenje zbog poklona od Noleta iodmah se pohvalio an svojoj Instagram stranici. Ivan Vučićević Na reketuje… »
"Nisam verovao da će se Novak setiti": Đoković poslao vredan poklon hrvatskom pevaču, ovaj vrisnuo od sreće

"Nisam verovao da će se Novak setiti": Đoković poslao vredan poklon hrvatskom pevaču, ovaj vrisnuo od sreće

Mondo pre 5 sati
Pevač Toni Cetinski oglasio se na društvenim mrežama kako bi se pohvalio poklonom koji je dobio od najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića. Toni, koji je nedavno na beogradskom koncertu prokomentarisao izjavu Jelene Karleuše da je pokušao da joj se… »
Novak Đoković poslao vredan poklon Toniju Cetinskom. Pevač vrisnuo od sreće: "Mislio sam da je zaboravio"

Novak Đoković poslao vredan poklon Toniju Cetinskom. Pevač vrisnuo od sreće: "Mislio sam da je zaboravio"

Blic pre 8 sati
Toni Cetinski je dobio reket na poklon od Novaka Đokovića, koji je bio potpisan i naznačen „Za Tonija“. Toni je izrazio zahvalnost i iznenađenje zbog ispunjenja Đokovićevog obećanja. Hrvatski pevač Toni Cetinski pohvalio se da je dobio poklon od Novaka… »
VIDEO „Mislio sam da je zaboravio, ali je Đoković održao obećanje“: Pevač kog zna čitav Balkan pokazao šta mu je Novak poklonio…

VIDEO „Mislio sam da je zaboravio, ali je Đoković održao obećanje“: Pevač kog zna čitav Balkan pokazao šta mu je Novak poklonio…

Nova pre 8 sati
Toni Cetinski, čuveni hrvatski pevač, objavio je fotografiju poklona koji je dobio od Novaka Đokovića. Proslavljeni pevač se javno pohvalio poklonom koji je dobio od najboljeg tenisera svih vremena. Cetinski je odlučio da se oglasi i pojasni koliko mu to… »
Nole poslao vredan poklon hrvatskom pevaču, "oduvao" ga gestom! Odmah se oglasio: "Mislio sam da je zaboravio"

Nole poslao vredan poklon hrvatskom pevaču, "oduvao" ga gestom! Odmah se oglasio: "Mislio sam da je zaboravio"

Telegraf pre 8 sati
Hrvatski pevač Toni Cetinski pohvalio se da je dobio poklon od najboljeg tenisera Novaka Đokovića koji je dugo čekao. Toni nije mogao da sakrije oduševljenje, ali i iznenađenje jer je mislio da će sve ostati "samo na priči". Na društvenoj mreži Instagram… »

Vesti dana »