Povezane vesti
Knežević upitao Azemovića: Šta meni dođe moj sin koji je rođen u Beogradu
RTV 11.12.2025
PODGORICA - Tokom današnje rasprave o saradnji sa dijasporom u crnogorskom parlamentu, poslanik DNP Milan Knežević upitao je ministra dijaspore Mirsada Azemovića šta meni dođe moj sin. Vrzma mi se ta dilema otkako se rodio. Moje dete rođeno je u… »
,,Šta meni dođe moj sin'': Milan Knežević postavio spektakularno pitanje
Sputnik 11.12.2025
Tokom današnje rasprave o saradnji sa dijasporom u crnogorskom parlamentu, poslanik DNP Milan Knežević upitao je ministra dijaspore Mirsada Azemovića „šta meni dođe moj sin“. ,,Vrzma mi se ta dilema otkako se rodio. Moje dete rođeno je u Beogradu, oba… »
"Šta meni dođe moj sin koji je rođen u Beogradu?" Knežević u Skupštini Crne Gore: Vrzma mi se ta dilema otkako se rodio (video)…
Kurir 11.12.2025
Tokom današnje rasprave o saradnji sa dijasporom u crnogorskom parlamentu, poslanik DNP Milan Knežević postavio je danas, kako kaže, retoričko pitanje ministru dijaspore Mirsadu Azemoviću, upitavši ga "šta meni dođe moj sin koji je rođen u Beogradu". -… »
Knežević upitao Azemovića: Šta meni dođe moj sin koji je rođen u Beogradu
Alo 11.12.2025
Tokom današnje rasprave o saradnji sa dijasporom u crnogorskom parlamentu, poslanik DNP Milan Knežević upitao je ministra dijaspore Mirsada Azemovića „šta meni dođe moj sin“. „Vrzma mi se ta dilema otkako se rodio. Moje dete rođeno je u Beogradu, oba… »
"Beograd je glavni grad Crne Gore", Knežević upitao Azemovića: Šta meni dođe moj sin
Večernje novosti 11.12.2025
TOKOM današnje rasprave o saradnji sa dijasporom u crnogorskom parlamentu, poslanik DNP Milan Knežević upitao je ministra dijaspore Mirsada Azemovića „šta meni dođe moj sin“. Foto: Vikipedija „Vrzma mi se ta dilema otkako se rodio. Moje dete rođeno je u… »
Vesti dana »
Pljuskovi tokom celog vikenda, ponegde i sneg: Kada stiže toplije vreme u Srbiju
NIN pre 20 minutajoš 34 povezane
Cena nafte Brent porasla na skoro 110 dolara za barel, evropski indeksi u blagom padu
Insajder pre 29 minutajoš 22 povezane
BLOG UŽIVO Izrael izveo napade na Teheran, Tramp odložio rok za Ormuski moreuz, na Volstritu najgori dan od početka rata
Nova pre 40 minutajoš 21 povezana
Sve što treba da znate o probnom završnom ispitu: satnica, izbor predmeta i naredni važni datumi!
Telegraf pre 2 satajoš 13 povezanih
Totalni haos u Hrvatskoj! Nevreme napravilo kolaps, u Zagrebu otkazana nastava, upaljen crveni alarm, jak vetar obara drveća
Blic pre 1 satjoš 13 povezanih