Povezane vesti
Knežević upitao Azemovića: Šta meni dođe moj sin koji je rođen u Beogradu
RTV pre 7 sati
PODGORICA - Tokom današnje rasprave o saradnji sa dijasporom u crnogorskom parlamentu, poslanik DNP Milan Knežević upitao je ministra dijaspore Mirsada Azemovića šta meni dođe moj sin. Vrzma mi se ta dilema otkako se rodio. Moje dete rođeno je u… »
,,Šta meni dođe moj sin'': Milan Knežević postavio spektakularno pitanje
Sputnik pre 7 sati
Tokom današnje rasprave o saradnji sa dijasporom u crnogorskom parlamentu, poslanik DNP Milan Knežević upitao je ministra dijaspore Mirsada Azemovića „šta meni dođe moj sin“. ,,Vrzma mi se ta dilema otkako se rodio. Moje dete rođeno je u Beogradu, oba… »
"Šta meni dođe moj sin koji je rođen u Beogradu?" Knežević u Skupštini Crne Gore: Vrzma mi se ta dilema otkako se rodio (video)…
Kurir pre 8 sati
Tokom današnje rasprave o saradnji sa dijasporom u crnogorskom parlamentu, poslanik DNP Milan Knežević postavio je danas, kako kaže, retoričko pitanje ministru dijaspore Mirsadu Azemoviću, upitavši ga "šta meni dođe moj sin koji je rođen u Beogradu". -… »
Knežević upitao Azemovića: Šta meni dođe moj sin koji je rođen u Beogradu
Alo pre 8 sati
Tokom današnje rasprave o saradnji sa dijasporom u crnogorskom parlamentu, poslanik DNP Milan Knežević upitao je ministra dijaspore Mirsada Azemovića „šta meni dođe moj sin“. „Vrzma mi se ta dilema otkako se rodio. Moje dete rođeno je u Beogradu, oba… »
"Beograd je glavni grad Crne Gore", Knežević upitao Azemovića: Šta meni dođe moj sin
Večernje novosti pre 8 sati
TOKOM današnje rasprave o saradnji sa dijasporom u crnogorskom parlamentu, poslanik DNP Milan Knežević upitao je ministra dijaspore Mirsada Azemovića „šta meni dođe moj sin“. Foto: Vikipedija „Vrzma mi se ta dilema otkako se rodio. Moje dete rođeno je u… »
Vesti dana »
Lavrov: 'Nacionalizacija NIS-a moguća pod određenim uslovima'; Vučić: 'Jedva čekam da čujem ideje Rusije'
BBC News pre 7 satijoš 48 povezanih
Raste napetost na Karibima: Amerika sprema nove akcije protiv brodova iz Venecuele
Euronews pre 23 minutajoš 39 povezanih