Povezane vesti

Rekla da je trudna, pričala o ocu deteta, sad šokirala priznanjem: "Došlo je do greške"

Rekla da je trudna, pričala o ocu deteta, sad šokirala priznanjem: "Došlo je do greške"

Mondo pre 4 sati
Starleta Ava Karabatić oglasila se ranije na društvenim mrežama kako bi podelila s pratiocima da je u drugom stanju, kao i da će dete odgajati sama. Sada se ponovo oglasila na Instagramu i otkrila da nije u drugom stanju i da je test pokazao lažan… »
Ava Karabatić ipak nije trudna! Starleta objasnila detalje preokreta i javno poručila: Žao mi je ako sam nekoga dovela u…

Ava Karabatić ipak nije trudna! Starleta objasnila detalje preokreta i javno poručila: Žao mi je ako sam nekoga dovela u…

Kurir pre 7 sati
Ava Karabatić, iznenadila je juče sve priznanjem da je trudna, ali danas su vesti potpuno drugačije. Karabatićeva se oglasila na Instagramu i otkrila šta se desilo nakon posete lekaru. - Dragi svi, kao što znate odjeknula je vest da sam trudna. Test je… »
Ava Karabatić nije trudna Starleta potvrdila da je u drugom stanju, pa usledio šok: "Dobila sam lažni rezultat"

Ava Karabatić nije trudna Starleta potvrdila da je u drugom stanju, pa usledio šok: "Dobila sam lažni rezultat"

Blic pre 7 sati
Ava Karabatić kaže da se ponadala da će roditi dete, ali da ipak nije trudna Test je dao lažno pozitivan rezultat zbog hormonalnog disbalansa. Starleta Ava Karabatić se oglasila nakon vesti da je trudna, otkrivajući da je test pokazao lažan rezultat i da… »
Objavila da je trudna, a sada kaže da je došlo do greške: Starleta šokirala objavom, javnost u čudu nakon njenog saopštenja…

Objavila da je trudna, a sada kaže da je došlo do greške: Starleta šokirala objavom, javnost u čudu nakon njenog saopštenja…

Alo pre 7 sati
Juče saopštila da je trudna, a danas je sačekale drugačije vesti. Starleta i bivša rijaliti igračica, Ava Karabatić, iznenadila je juče sve priznanjem da je trudna. Međutim, danas su je sačekale drugačije vesti. Starleta se oglasila i otkrila da je test… »
Ava Karabatić objavila da je trudna, pa sada saopštila da je došlo do greške: "Pregledom je utvrđeno da..."

Ava Karabatić objavila da je trudna, pa sada saopštila da je došlo do greške: "Pregledom je utvrđeno da..."

Telegraf pre 7 sati
Starleta i bivša rijaliti igračica, Ava Karabatić, iznenadila je juče sve priznanjem da je trudna. Pozvali smo je kako bismo proverili ove navode, a Ava Karabatić nam je tada potvrdila najradosnije vesti. Međutim, danas su je sačekale drugačije vesti… »

Vesti dana »