Povezane vesti
Mektomini častio Murinja: „Zbog njega sam Pogbu stavio na klupu!“
Sport klub pre 3 sata
Benfika je slavila protiv Napolija u duelu Lige Šampiona, a Žoze Murinjo dobio svoju malu bitku protiv Antonija Kontea. Nakon meča u Lisabonu, Portugalac je otkrio da je od svog bivšeg igrača iz mančesterskih dana, Skota Mektominija dobio prigodan… »
Ovakav Murinjov razgovor nikada niste čuli: Kada je čuo pitanje, nije mogao da veruje
Mondo pre 6 sati
Fudbaleri Benfike savladali su Napoli (2:0) u grupnoj fazi Lige šampiona, a meč petog kola privlačio je mnogo pažnje i zbog novog okršaja Žozea Murinja i Antonija Kontea. Istina, ovog puta se nisu sukobljavali i mnogi bi mogli da kažu kako nisu opravdali… »
Murinjo: "Dres od Mektomineja je najmanje što mi duguje"
B92 pre 8 sati
Trener Benfike Žoze Murinjo je bio u svom "elementu" posle pobede nad Napolijem u meču 6. kola Lige šampiona. Portugalski tim je na svom "Da Lužu" slavio sa 2:0, a posle meča je sa posebnom pažnjom pričao o svom bivšem igraču iz Mančester junajteda… »
Murinjo briljirao na konferenciji! Zbog njega sam Pogbu gurnuo na klupu, to je najmanje što je mogao da uradi za mene!
Kurir pre 10 sati
Izuzetno zanimljivo bilo je na konferenciji za medije koju je proslavljeni trener Žoze Murinjo održao nakon trijumfa Benfike u Ligi šampiona. Podsetimo, njegov tim savladao je Napoli na domaćem terenu rezultatom 2:0. Murinjo je na konferenciju došao sa… »
Vesti dana »
Arnautović o povredi: ''Nekako sam izdržao do poluvremena...''
Sportske.net pre 15 minutajoš 42 povezane
Milojević otvorio dušu posle pobede nad Šturmom: Da li ostaje trener? Kome posvećuje trijumf? Dao odgovore na sva goruća pitanja
Kurir pre 11 minutajoš 49 povezanih
Zelenski: SAD nas teraju da vojno napustimo Donbas i pristanemo na „slobodnu ekonomsku zonu“
Nova pre 6 minutajoš 22 povezane
Vučić: Voleo bih da čujem ako Rusi imaju ideje kako da NIS nastavi rad bez kazni SAD
RTS pre 6 satijoš 48 povezanih