Povezane vesti
„Rekla sam – neka me ubiju, ali biću ko jesam“: Naša influenserka nakon srednje škole promenila pol, pa napustila Srbiju…
Nova pre 22 dana
Influenserka Nikolina Kovačević rođena je kao Njegoš, a otvoreno je govorila o operaciji promene pola. Ona se sada prisetila perioda pre tranzicije i straha koji je njena majka imala zbog reakcije okoline. Nikolina je objasnila da ju je majka podržala da… »
"Rekla sam da me ubiju, ali biću ko jesam" Nikolina nakon srednje škole promenila pol, pa napustila Srbiju: "Bilo me je strah…
Blic pre 22 dana
Nikolina je hrabro odlučila da se otkrije o svom identitetu kada je radila u Slovačkoj Šest meseci joj je trebalo da se privikne na novi organ Influenserka Nikolina Kovačević rođena je kao Njegoš, a otvoreno je govorila o operaciji promene pola. Ona se… »
Vesti dana »
Promenljivo i toplije vreme u Srbiji uz najavu obilnih snežnih padavina i ledene kiše početkom januara
Naslovi.ai pre 5 minutajoš 61 povezana
(Uživo) Četvoro Srba među povređenima u Švajcarskoj! Najmanje 40 mrtvih, između 80 i 100 ljudi kritično! Oglasila se i naša ambasada (video, foto)
Kurir pre 10 minutajoš 59 povezanih
Biće i nafte iz Družbe: Raspisan tender za izgradnju naftovoda između Mađarske i Srbije
B92 pre 3 satajoš 22 povezane
Ministarstvo prosvete: Studenti Megatrenda ne mogu da nastave studije na tom univerzitetu
Beta pre 3 satajoš 17 povezanih