Povezane vesti

„Rekla sam – neka me ubiju, ali biću ko jesam“: Naša influenserka nakon srednje škole promenila pol, pa napustila Srbiju…

„Rekla sam – neka me ubiju, ali biću ko jesam“: Naša influenserka nakon srednje škole promenila pol, pa napustila Srbiju…

Nova pre 17 sati
Influenserka Nikolina Kovačević rođena je kao Njegoš, a otvoreno je govorila o operaciji promene pola. Ona se sada prisetila perioda pre tranzicije i straha koji je njena majka imala zbog reakcije okoline. Nikolina je objasnila da ju je majka podržala da… »
"Rekla sam da me ubiju, ali biću ko jesam" Nikolina nakon srednje škole promenila pol, pa napustila Srbiju: "Bilo me je strah…

"Rekla sam da me ubiju, ali biću ko jesam" Nikolina nakon srednje škole promenila pol, pa napustila Srbiju: "Bilo me je strah…

Blic pre 1 dan
Nikolina je hrabro odlučila da se otkrije o svom identitetu kada je radila u Slovačkoj Šest meseci joj je trebalo da se privikne na novi organ Influenserka Nikolina Kovačević rođena je kao Njegoš, a otvoreno je govorila o operaciji promene pola. Ona se… »

Vesti dana »