Povezane vesti
Ćatović pred Evropsko prvenstvo u krosu: Cilj top deset u Lagoi
Sandžak haber 11.12.2025
Ćatović pred Evropsko prvenstvo u krosu: Cilj top deset u Lagoi Atletičar Srbije Aldin Ćatović rekao je da priželjkuje plasman među deset najboljih juniora na Evropskom prvenstvu u krosu, koje će biti održano 14. decembra u portugalskom gradu Lagoi. “Na… »
Kurir 11.12.2025
"Na prošlom evropskom krosu u Antaliji odustao sam zbog povrede. Godinu ranije imali smo surov kros u Briselu, moj prvi evropski. Mislim da ću ovog puta zablistati i plasirati se među deset najboljih. Oporavio sam se, imao dobre pripreme i čini mi se da… »
Ćatović pred EP u krosu: Cilj top deset u Lagoi
Radio sto plus 11.12.2025
“Na prošlom evropskom krosu u Antaliji odustao sam zbog povrede. Godinu ranije imali smo surov kros u Briselu, moj prvi evropski. Mislim da ću ovog puta zablistati i plasirati se među deset najboljih. Oporavio sam se, imao dobre pripreme i čini mi se da… »
RTV Novi Pazar 11.12.2025
Atletičar Srbije Aldin Ćatović rekao je da priželjkuje plasman među deset najboljih juniora na Evropskom prvenstvu u krosu, koje će biti održano 14. decembra u portugalskom gradu Lagoi. “Na prošlom evropskom krosu u Antaliji odustao sam zbog povrede… »
Vesti dana »
Gasprom povećao izvoz gasa u Evropu preko Turskog toka na najviši nivo do sada
RTV pre 8 minutajoš 27 povezanih
Međunarodna ROADPOL akcija kontrole saobraćaja usmerena na vozače dvotočkaša od 1. do 7. juna 2026.
Naslovi.ai pre 48 minutajoš 40 povezanih
Policajac udario pešaka, pa pobegao, žrtva preminula od zadobijenih povreda
Jugmedia pre 36 minutajoš 24 povezane
Nestabilno i toplo vreme u Srbiji sa upozorenjima na grmljavinske nepogode i lokalne nepogode od 1. do 4. juna
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 55 povezanih
Vlada Srbije produžila zabranu izvoza nafte i naftnih derivata do 2. jula
Danas pre 1 satjoš 23 povezane