Povezane vesti
Ćatović pred Evropsko prvenstvo u krosu: Cilj top deset u Lagoi
Sandžak haber 11.12.2025
Ćatović pred Evropsko prvenstvo u krosu: Cilj top deset u Lagoi Atletičar Srbije Aldin Ćatović rekao je da priželjkuje plasman među deset najboljih juniora na Evropskom prvenstvu u krosu, koje će biti održano 14. decembra u portugalskom gradu Lagoi. “Na… »
Kurir 11.12.2025
"Na prošlom evropskom krosu u Antaliji odustao sam zbog povrede. Godinu ranije imali smo surov kros u Briselu, moj prvi evropski. Mislim da ću ovog puta zablistati i plasirati se među deset najboljih. Oporavio sam se, imao dobre pripreme i čini mi se da… »
Ćatović pred EP u krosu: Cilj top deset u Lagoi
Radio sto plus 11.12.2025
“Na prošlom evropskom krosu u Antaliji odustao sam zbog povrede. Godinu ranije imali smo surov kros u Briselu, moj prvi evropski. Mislim da ću ovog puta zablistati i plasirati se među deset najboljih. Oporavio sam se, imao dobre pripreme i čini mi se da… »
RTV Novi Pazar 11.12.2025
Atletičar Srbije Aldin Ćatović rekao je da priželjkuje plasman među deset najboljih juniora na Evropskom prvenstvu u krosu, koje će biti održano 14. decembra u portugalskom gradu Lagoi. “Na prošlom evropskom krosu u Antaliji odustao sam zbog povrede… »
Vesti dana »
Zemljotres u Venecueli: Desetine hiljada ljudi vodi se kao nestalo
Vreme pre 35 minutajoš 22 povezane
Šta se desilo sa srpskom zastavom na meču Bosna - Katar?! Isplivala nova teorija: Preokret - ovako nešto niko nije očekivao! Šta je istina?!
Kurir pre 10 minutajoš 49 povezanih
Upareno osam reprezentacija Svetskog prvenstva u fudbalu: Oni znaju rivale u nokaut rundi
Euronews pre 35 minutajoš 17 povezanih
Do ponedeljka izmene u saobraćaju i javnom prevozu zbog skupa SNS u Beogradu
NIN pre 5 minutajoš 12 povezanih