Povezane vesti

Ćatović pred Evropsko prvenstvo u krosu: Cilj top deset u Lagoi

Sandžak haber pre 22 dana
Ćatović pred Evropsko prvenstvo u krosu: Cilj top deset u Lagoi Atletičar Srbije Aldin Ćatović rekao je da priželjkuje plasman među deset najboljih juniora na Evropskom prvenstvu u krosu, koje će biti održano 14. decembra u portugalskom gradu Lagoi. “Na… »

Kurir pre 21 dana
"Na prošlom evropskom krosu u Antaliji odustao sam zbog povrede. Godinu ranije imali smo surov kros u Briselu, moj prvi evropski. Mislim da ću ovog puta zablistati i plasirati se među deset najboljih. Oporavio sam se, imao dobre pripreme i čini mi se da… »
Ćatović pred EP u krosu: Cilj top deset u Lagoi

Ćatović pred EP u krosu: Cilj top deset u Lagoi

Radio sto plus pre 21 dana
“Na prošlom evropskom krosu u Antaliji odustao sam zbog povrede. Godinu ranije imali smo surov kros u Briselu, moj prvi evropski. Mislim da ću ovog puta zablistati i plasirati se među deset najboljih. Oporavio sam se, imao dobre pripreme i čini mi se da… »

RTV Novi Pazar pre 21 dana
Atletičar Srbije Aldin Ćatović rekao je da priželjkuje plasman među deset najboljih juniora na Evropskom prvenstvu u krosu, koje će biti održano 14. decembra u portugalskom gradu Lagoi. “Na prošlom evropskom krosu u Antaliji odustao sam zbog povrede… »

Vesti dana »

Kakvo će danas biti vreme?

Kakvo će danas biti vreme?

Danas pre 30 minutajoš 10 povezanih
Četvrta uzastopna pobeda Majamija, pet poena Jovića

Četvrta uzastopna pobeda Majamija, pet poena Jovića

Radio sto plus pre 29 minutajoš 11 povezanih
Na današnji dan, 2. januar

Na današnji dan, 2. januar

Šabačke novosti pre 1 satjoš 4 povezane