Povezane vesti
Ćatović pred Evropsko prvenstvo u krosu: Cilj top deset u Lagoi
Sandžak haber pre 1 dan
Ćatović pred Evropsko prvenstvo u krosu: Cilj top deset u Lagoi Atletičar Srbije Aldin Ćatović rekao je da priželjkuje plasman među deset najboljih juniora na Evropskom prvenstvu u krosu, koje će biti održano 14. decembra u portugalskom gradu Lagoi. “Na… »
Kurir pre 8 sati
"Na prošlom evropskom krosu u Antaliji odustao sam zbog povrede. Godinu ranije imali smo surov kros u Briselu, moj prvi evropski. Mislim da ću ovog puta zablistati i plasirati se među deset najboljih. Oporavio sam se, imao dobre pripreme i čini mi se da… »
Ćatović pred EP u krosu: Cilj top deset u Lagoi
Radio sto plus pre 9 sati
“Na prošlom evropskom krosu u Antaliji odustao sam zbog povrede. Godinu ranije imali smo surov kros u Briselu, moj prvi evropski. Mislim da ću ovog puta zablistati i plasirati se među deset najboljih. Oporavio sam se, imao dobre pripreme i čini mi se da… »
RTV Novi Pazar pre 9 sati
Atletičar Srbije Aldin Ćatović rekao je da priželjkuje plasman među deset najboljih juniora na Evropskom prvenstvu u krosu, koje će biti održano 14. decembra u portugalskom gradu Lagoi. “Na prošlom evropskom krosu u Antaliji odustao sam zbog povrede… »
Vesti dana »
Naložena obdukcija tela stradalog pilota: Očevici otkrili detalje stravične nesreće kod Nikšića: "Nekontrolisano je pala na zemlju"
Blic pre 1 satjoš 2 povezane
Evropska zemlja počela naglo da se naoružava Jača istočno krilo NATO-a: uložili veliki novac u odbranu
Blic pre 3 satajoš 1 povezana